La inceput nu. Ti se pare ca totul e roz, apoi incepi sa vrei sa vezi mai mult persoana respectiva, si anumite lucrui va impiedica, si apar certuri, reprosuri, etc.Atunci ti se pare ca toate ar putea fi rezolvate de o intalnire.Si nu poate avea loc
Va poate apropia dar va si poate desparti dac ea sau el isi gaseste pe altcineva
Distanta conteaza foarte mult.parerea mea:''ochii care nu se vad se uita'', chiar daca dragostea e mai mare. insa in cazul in care dragostea e una de adolescenti va fi uitata imediat.[ asta e parerea mea]. nu am trecut prin asa ceva.
Da e fff importanta, sti vorba aia cu ochii care nu se vad se uita si apoi simti si tu nevoie de acea persoana sa o atingi, sa faci dragoste
Distanta te apropie! Sunt sigura de acest lucru. Dyya te contrazic... daca exista iubire sincera nu apar deloc certuri, inselaciuni si cu atat mai putin reprosuri!
Mda...conteaza ...Desi nu`mi place sa spun asta, fiind intr-o situatie de genul asta.
Eu una sper ca va fi bine, cu distanta asta cu tot. Dar nu am certitudinea asta.