Da, e iesit din comun de banal ce a ajuns! Mare atentie la igiena locala si manuala! Este un imperativ, nu o optiune! >>> altfel, vedeti voi bucurii, fara numar, fara numar!
Daca ai o relatie stabila e ok dar daca nu e ceva iesit din comun...adica totusi eu faci unui\e tip\tipa cu care stai 1 luna si e ceva ok? Nu
Bafta
Intr-o relatie stabila,unde exista iubire, incredere, respect si comunicare...nu mi se pare iesit din comun.
Sexul oral nu este deloc iesit din comun intre doua persoane care au o relatie extrem de bine cladita si foarte stabila.acum fiecare cu mentalitatea lui si daca este pregatit mental sa treaca si la acest capitol...foarte intim si extrem de sensibil...
Este ceva putin anormal la unele cupluri dar la aletele e ceva normal depinde de mentalitatea fiecaruia.Nu cred ca e ceva iesit din comun el face parte din arta sexului si poate fi practicat intr-o relatie starnind placere la amandoi parteneri, sau pote sa nu starneasca placere depinde de preferintele sexuale ale partenerilor.
Sunt de parere ca fiecare face ce vrea si eu nu sunt in masura sa judec nici pe cei care o fac, nici pe cei care nu o fac. Sexul oral este o alegere, nu o obligatie. Pentru mine sexul oral nu are ce cauta intr-o relatie serioasa. Mi se pare lipsa de respct fata de partener/partenera chiar daca acum orice forma de sex incepe sa fie normala.