| olinka a întrebat:

Cum credeti e ceva esit din comun sexul oral?"

11 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Da, e iesit din comun de banal ce a ajuns! Mare atentie la igiena locala si manuala! Este un imperativ, nu o optiune! >>> altfel, vedeti voi bucurii, fara numar, fara numar!

| AnonimA a răspuns:

Daca ai o relatie stabila e ok dar daca nu e ceva iesit din comun...adica totusi eu faci unui\e tip\tipa cu care stai 1 luna si e ceva ok? Nu

Bafta

| Carmen a răspuns:

Intr-o relatie stabila,unde exista iubire, incredere, respect si comunicare...nu mi se pare iesit din comun.

| VadTot a răspuns:

Sexul oral nu este deloc iesit din comun intre doua persoane care au o relatie extrem de bine cladita si foarte stabila.acum fiecare cu mentalitatea lui si daca este pregatit mental sa treaca si la acest capitol...foarte intim si extrem de sensibil...

| Nicky29 a răspuns:

Este ceva putin anormal la unele cupluri dar la aletele e ceva normal depinde de mentalitatea fiecaruia.Nu cred ca e ceva iesit din comun el face parte din arta sexului si poate fi practicat intr-o relatie starnind placere la amandoi parteneri, sau pote sa nu starneasca placere depinde de preferintele sexuale ale partenerilor.

| Phutui a răspuns:

Mi se pare mai tare decat sexul normal big grin

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Nu.Daca partenerii sunt de sex opuslaughing

| ruginiz a răspuns:

Nu-i nimic iesit din comun. toata lumea o face, nimeni nu recunoaste.

| lilita a răspuns:

Ce înseamnă sex oral sau cum se face?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de parere ca fiecare face ce vrea si eu nu sunt in masura sa judec nici pe cei care o fac, nici pe cei care nu o fac. Sexul oral este o alegere, nu o obligatie. Pentru mine sexul oral nu are ce cauta intr-o relatie serioasa. Mi se pare lipsa de respct fata de partener/partenera chiar daca acum orice forma de sex incepe sa fie normala.

| tinnycry a răspuns:

Nu nu mi se pare ceva iesit din comul! chiar deloc!

Întrebări similare