| MistikkGirl a întrebat:

Cum credeti e mai bine sa sa iubesti decit sa nu iubesti deloc? sau : mai bine sa nu iubesti deloc decit sa iubesti! eu as accepta invers sa nu iubesc deloc.

Răspuns Câştigător
| nobody_9468 a răspuns:

As alege sa iubesc.Chiar daca nu ar fi o iubire impartasita, macar as avea la cine sa ma gandesc, sa fiu nerabdatoare pana il vad pe cel ales, sa am mii de intrebari"ma place","asta ce vrea sa insemna","sa-l bag in seama?". Iubirea e frumoasa chiar daca nu este tocmai implinitahappy.

Bafta.{ex'. just. a. tear.}

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E mai bine sa iubesti. Clar. Niciodata nu regret o relatie incheiata mai devreme decat as fi dorit. Si niciodata nu voi regreta ca vezi tu am intalnit o fata super dar ca mai bine nu o intalneam ca nu am putut s-o am.

| Elena1234456 a răspuns:

Mai bine e sa nu iubesti deloc (dupa parerea mea)pentru ca daca cel pe care il iubesti nu iti raspunde pozitiv suferi mult si iti faci sperante desarte :-

| irina20 a răspuns:

De multe ori de la o iubire curata, sincera ramai doar cu tristetea din suflet, si cu amintirile care-ti fac rau. Dar sti cum se spune:"Sa nu renunti niciodata sa iubesti! E ca si cum ai renunta sa mai traiesti…"

| ELD a răspuns:

Sa iubesti e cel mai bine... daca nu poti, incearcahappy

| andreikai a răspuns:

Sa iubesti implica anumite riscuri, insa si "castigurile" sunt mult mai mari. Sfatul meu este sa nu lasi frica de nereusita sa iti dicteze modul de viata.

| alexa_5287 a răspuns:

Mai bine iubeste decat sa nu iubesti
!