As alege sa iubesc.Chiar daca nu ar fi o iubire impartasita, macar as avea la cine sa ma gandesc, sa fiu nerabdatoare pana il vad pe cel ales, sa am mii de intrebari"ma place","asta ce vrea sa insemna","sa-l bag in seama?". Iubirea e frumoasa chiar daca nu este tocmai implinita.
Bafta.{ex'. just. a. tear.}
E mai bine sa iubesti. Clar. Niciodata nu regret o relatie incheiata mai devreme decat as fi dorit. Si niciodata nu voi regreta ca vezi tu am intalnit o fata super dar ca mai bine nu o intalneam ca nu am putut s-o am.
Mai bine e sa nu iubesti deloc (dupa parerea mea)pentru ca daca cel pe care il iubesti nu iti raspunde pozitiv suferi mult si iti faci sperante desarte :-
De multe ori de la o iubire curata, sincera ramai doar cu tristetea din suflet, si cu amintirile care-ti fac rau. Dar sti cum se spune:"Sa nu renunti niciodata sa iubesti! E ca si cum ai renunta sa mai traiesti…"
Sa iubesti implica anumite riscuri, insa si "castigurile" sunt mult mai mari. Sfatul meu este sa nu lasi frica de nereusita sa iti dicteze modul de viata.
Astaeparereamea întreabă: