Buna da este normal nu toate persoanele au iubiti/iubite de la varste fragede faza ca daca ai iubit de mica e la moda e o prostie fiecare isi face iubit/iubita candrea cand considera ca aste momentul potrivit si cu sarutul este normal sa nu fi sarutat daca nici iubit nu ai avut stai linistit/a cand va veni momentul vei avea parte si de saruturi eu la 17 ani am avut primul iubit tot atunci si primul sarut si nu e nimic rau sau anormal in asta nu te lua dupa cei care zic lucruri rele tuturor ne vine momentul trebuie doar astepti sa iti apare biatul/fata ideal/a pentru tine sper ca te-am ajutat funda?
Asta depinde si de psihicul tau. Adica daca esti pregatit/a sa te pupi de pupi daca nu nu. Asta cu normalitatea e o prostie, fiecare cand are chef si cand e pregatit de intalniri. Eu am 14 ani si nu am avut iubit dar am fost sarutata. Deci, fiecare cand e pregatit. Daca nu ai fost pana acum, nu stiu, pregatita sa te duci la o intalnire, atunci nu iti da nimeni cu piatra in cap.
E normal sa ai intalnire/sa te saruti cand ai cu cine.
Parerea mea este ca daca asculti de o persoana ca "ingerinfrant" ai sanse foarte mari sa nu observi niste persoana care ar fi potrivite pentru tine.
Ca sa raspuns exact la ce ai intrebat tu:
Eu nu tin cont de varsta.Nu am niste limite intre care incadrez ce e normal si ce e anormal. Daca tu la 17 ani ai gasit o persoana cu care ai putut avea o intalnire e in regula. Daca nu te-ai sarutat cu acea persoana e in regula. Daca nu s-a putut ajunge la asta poate era prea devreme sau nu avea rost pentru ca nu va placeati destul de tare.
Ce conteaza ca ai avut o singura intalnire? Cred ca am scris si mai sus.Nu e vina ta. Daca nu ai gasit decat o singura persoana cu care sa ai o intalnire nu e ceva anormal.
Buna!
Este un lucru normal. Fiecare cu dorintele lui. Daca asa a fost sa fie, nu inseamna ca e ceva anormal. Toate la timpul lor. Doar pentru ca in ziua de azi se poarta "sex la 15 ani" nu inseamna ca orice persoana care nu intra in aceasta categorie e anormala. La un moment dat va aparea acel cineva. Daca intalnirea respectiva nu a mers tocmai bine, asta este. Viata merge inainte si aduce noi provocari.
"Totul e relativ" azi esti dezamagit maine da norocul peste tine.La fel, si invers.
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: