| Mihaella_2562 a întrebat:

Cum credeti? Ma cert cu fostul meu prieten in toata ziua, si acum ma invita la balul de absolvire la el. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| CreepyCrow a răspuns:

Pai, depinde din ce motiv vă certati, aaa, fostul, ai alt prieten acum?
mai depinde si cu ce stil de voce te-a invitat, tu cum crezi? e ca si cum ţi-ar fi cerut un prieten sau un iubit? decizia îţi aparţine, dar cel mai bine întreabă-ţi INIMA, ea nu te va minţi niciodata!

6 răspunsuri:
| mihaela_7412 a răspuns:

Asta depinde de tine pentru ca nu stim detaliile gandestet depinde e fost nu mai esti cu el deci nu ar trebuie sa mai ai trebuie cu el

| psihox a răspuns:

A fost prietenul tau. De ce trebuie sa te certi cu el? De ce trebuie sau ar trebui sa te duci cu el la balul de absolvire? Cateva intrebari ciudate. Sa-ti raspunda. Care e motivul certurilor? Poate fiecare gandeste diferit. Va trebuie o prietenie sau casatorie fortata decat una normala? Intr-un fel te-a parasit pentru a-si rezolva problemele sau ca nu va potriviti? Si atunci fiecare sa mearga pe calea lui in viata. Poate vrea sa-si gaseasca o prietena pe potriva lui pentru casatorie. Nu trebuie sa plangi sau sa te enervezi. Mai sunt destui masculi in aceasta Romanie in plina criza. Cu bine.

| godessdiana88 a răspuns:

Se poate sa fie o dovada de egoism din partea lui. Poate ca vrea doar sa te foloseasca, in ipoteza ca nu vrea sa se arate singur la balul de absolvire.

| Mihaella_2562 explică:

Nu am altul iubit, cu o voce de iubit, foarte frumos mi-a zis!

| Mihaella_2562 explică:

El ma iubeste foarte mult, si il ert de data aceasta.si vom fii earasi fericiti impreuna!

| Dory97_3498 a răspuns:

Nu te duce