De fiecare data o spun. Barbatii din zodia varsator se invaluie intr-o aura de mistere, secrete [nu fac nicio aluzie la userul @eu_o_mare_enigma-culmea, e si varsator], le place sa stea in umbra.
Tipii astia din varsator mi se par cei mai normali. [Stii cat pot fii de sensibili?! poate pe fata joaca ei o "serenada" teatrala, si de cele mai multe ori reusesc, insa sufletul lor este cuprins de-o sensibilitate si milostenie de nedescris] calmi, intelegatori, in placi din prima clipa . La inceput iti pot da impresia ca sunt timizi, dar... doresc ca persoana cu care intra in contact sa-si faca o impresie cat mai buna, si de aceea nu se reped ca o pantera.
Si mami, este varsator. Mi se pare total diferita de celelalte femei din zodia: leu, rac, balanta.
Stii, zodiei in sine ii atribui culoarea mov. Pt mine culoarea asta inspira ceva care este spus, insa pe jumatate inteles.
Toata aluzia asta pentru culoare, vreau s-o atribui zodiei, in sensul ca si un varsator va proceda intocmai.
Poate sa palavrageasca mult, te duce cu zaharelul, si pana la urma vei intelege doar ce a vreut el sa intelegi.
Sa revin la "baietii varsator" -mai demult vroiam sa devin astrolog, si.am inceput sa studiez zodiile. De fiecare data cand faceam cunostiinta cu cineva, ma interesa zodia. Azi, m-am cam lasat de obicei.
Asa, in concluzie:
Nu-l face gelos! e o zodie cam a naiba asta... Nu prea tine."il fac gelos sa vada ce-a pierdut" ...nu draguta, incearca alta metoda.
Daca va spune NU, pai nu va ramane.Ai grija!
PS: Baiatul din zodia asta, mi se pare mai lipsit de defecte decat un berbec, sau un capricorn.
Daca si tu esti o zodie compatibila cu el...atunci Casa de piatra!
[varsatorul se insoara doar o data in viata]-sau cel putin asta vrea! doreste sa-si gaseasca dragostea aia eternaa.
Nu cred ca merita sa incerci asta... Din cate stiu eu varsatorii sunt destul de libertini... Ai sanse sa il pierzi daca incerci sa-l faci gelos.
Sa nu-l cauti.....pe noi asta ne scoate din minti
eu_o_mare_enigma esti varsator?
@eu_o_mare_enigma dap normal de cand astept un tip varsator.....si mai ales asa misterios si enigmatic k u
Nu conteaza ce zodie este el.Toti barbatii devin gelosi daca nu ii bagi in seama.
Incearca sa il eviti putin si ai sa vezi rezultatele
Varsand din alta oala! Va fi gelos ca nu l-ai ales pe el!)
Bafta!
Psihoyounger
De ce un varsator... sotul meu nu e deloc gelos pentru ca asa e firea lui si e varsator
Lasandu-l in pace adica nebagandu-l in seama.asta face gelos pe oricine care tine la tine
Nu'l baga in seama nu'i mai raspunde la telefon ieshi k un prieten de'al lui :p fostul meu prt era varsator
Remusopen întreabă: