Nu este nici o greseala daca fata spune prima "te iubesc" este chiar mult mai indicat, pentru ca unii baieti asta asteapta, ca fata sa le spuna prima data te iubesc. Fa-ti guraj si zi :* Fundita?
Eu am spus prima "te iubesc", e o chestie de orgoliu sa nu spui tu. Daca asta simti de ce sa nu o faci? Care e problema daca esti fata, macar te destainui, daca stai si astepti de la el sa spuna si el nu are nicio treaba cu tine nu il vei avea niciodata.
Nu deloc crede'ma...Numa ca baiatu o poate lua in bataie de joc daca nu o iubeste...
Absolut niciuna. dacă asta simte, ar trebui să îşi dezvăluie adevăratele sentimente
Nu cred ca e o greseala dar sa nu fi luata d proasta
sa stii ca te ubeste si apoi sa spui u
Are o greutate cuvantu "te iubesc"! Atunci trebuie sa spui cand si simti chestia asta, n-are nimica daca tu spui prima oara dar sa simti ca si el aceas chesti simte pentru tine! La noi iubitul meu a fost primul care o zis, dar asta dupa 5 luni !
Eu cred ca intai trebuie sa cunosti bine o persoana ca sa ii poti spune "te iubesc".si da o fata poate sa faca primul pas intr-o relatie, noua baietilor(vorbesc de baieti pertinenti si cu bun simt) ne place sa fim surprinsi cate o data
Nu e o problema stiu din proprie experienta ca eu am zis prima "tbx" apoi el imi zicea tot timpul :X::X:X:X
Da! O fata poate face primul pas,dar depinde si ce simte acea fata pentru el, si daca tu chiar il iubesti, nu e nici o problema daca ii spui tu prima ''te iubesc''
Funda!
PLzzzzzz!
kristinaaaa întreabă: