Din dragoste...si di curiozitatea, orgoliul, si mandria baiatuluii poate de a se culca neaparat cu fata aia... dar in general din dragoste
Totul depinde de ambii parteneri! Depinde de varsta acestora, daca sunt pregatiti sa faca acest lucru si daca chiar se iubesc! Chiar daca esti intr-o relatie cu o anumita persoana, inainte de a intretine relatii sexuale cu aceasta, trebuie sa o cunosti foarte bine, sa ai incredere in ea si de asemenea sa o iubesti! Daca o relatie de 2 ani, a rezistat atat timp, iar cei doi parteneri se iubesc reciproc, este normal ca intre ei sa aiba relatii sexuale.Parerea mea.
Rezista lol
]. stau unii de 6 ani si nu si-au inc viata sexuala, si nici nu si au inselat parteneru/partenera
Sigur ca da, daca sunt adolescenti sau daca unul din parteneri e plecat undeva. Prima mea relatie, serioasa, a inceput pe la 16 ani, a durat aproape 4 ani si n-am avut niciodata relatii sexuale (eu eram prea tanara pentru asta
Maio lume de ce dragoste poate merge vorba daca ei ambii sunt oameni maturi ia are19 el 22.Sunteti... daca mai credeti ca fata trebuie sa fie virgina pina la nunta!
Cum pla nu poate rezista? Lol aia is disperati care nu pot rezista!
Am o prietena care sta cu un baiat de 2 ani jumate si is inca virgini! Ea face 17 si el 18