Eu am un cantecel pentru tine fite fite, fite si impresii! asta cred eu despre tine.
cat despre intrebarea ta.sa nu uitam ca acest site a fost creeat ca sa ajutam nste oameni cu sfaturi, nu sa le crestem unor copii incredere in sine.
si ma mai framanta ceva: dc ai postat intrebarea la aceasta categorie? vrei sa aflii si cati s-ar da in vant sa faca sex cu tine p baza pozei tale?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. te anunt dinainte: daca faci sex la web sau prin telefon nu ramai insarcinata.maine sa nu ne intrebi asta te rog!
doamne ce copii!
Esti buna cu draci thu! nu'ti fa griji. Daca ti'a zis cineva ca nu'i asa, ii era doar ciuda ca tu esti frumoasa
Draga nu vreau sa par rautacioasa dar pari cam narcisista. Intrebarea este pentru. alta categorie iar pentru. intrebari de genu exista hi5 ! Cati ani ai 13 -14?
Esti narcisista?
eu ti as da o m*** numai daca esti majora. desi nu pari
sper sa ti fie de folos
Da - sunt de acord cu raspunsurile de mai sus. Dar daca pui o asfel de intrebare probabil cineva te-a jignit - in acest caz poate intrebarea ta este gresita. Din fotografie pari a fi o fata frumoasa, dar nu pot sa iti dau un raspuns despre personalitatea si temperamentul tau.
Pari o fetita, cei drept draguta careia ii plac pozele la nebunie dar nu iti dau mai mult de 14 ani. Scuze daca am gresit varsta nu vreau s afiu rautacios.