Fac asta doar doream un sfat cum sa o iau sa nu se simta agasata spun (la capitolul insistenta).
O fata te poate place sau nu, sau ii poti fi indiferent. In cazul tau este valabila cea mai nefavorabila varianta si nu mai ai ce face. Respecta-i dorinta!
I-am zis nu o oblig si sunt foarte politicos cu ea. Mai putin cand o tachinez, bine, acum banuiesc ca unele glume de le fac pe seama ei o c-am supara dar i-am zis daca are nervi vreau si eu .
Tragi o băşină dezastruoasă în staţia de autobuz când eşti lângă ea. Să vezi ce atracţie creezi...
Daca ea nu se implica in discutiile pe care le purtati iar tu esti singurul care initiaza noi subiecte, ai putea s-o lasi mai moale. Daca era interesata cat de cat, poate ti-ar fi pus si ea vreo 1-2 intrebari inutile despre tine cand conversati...
Frate iti zic eu sa insistent deoarece poate reusesti....am fost si eu in aceeasi ipostaza ca si tine si pana la urma am facut acea fata sa ii placa de mine si sa tina la mine...Deci nu renunta.
Frate, daca nu te place, asa ramane. Dar in unele cazuri, se comporta urat cu tine si dupa cateva zile isi face combinatie cu tine. Daca fata asta are forme, ceva, e frumoasa, asta e : ai pierdut. Ca vorba vine, fiecare baiat isi are admiratoarele. Fa-ti o gagica care o "suspectezi" ca te place sau ca prezinta interes pentru tine, poate asa vei fi fericit, si ii faci si ei ciuda.
Nu sunt genul si da ma gandeam si la asta dar hmm am un gol in burta de cate ori ma gandesc . Ms oricum.