Si eu sunt la fel: timid si tacut. Dar trebuie sa invingi timiditate ca astfel pierzi in viata. Unele fete le plac baieti curajosi si altele fete le plac baieti mai timizi. Trebuie sa iei inima in dinti ca nu te mananca fata. Trebuie sa fii mai curajos, dar atentie mare nu trebuie sa fii tupeist. Daca iti place o fata, mergi la ea, discuta cu ea si invit-o in oras.
Atentie mare:
- Daca o inviti pe fata respectiva, trebuie sa faci cinste.
- Daca te invite fata, trebuie sa faca cinste ea, nu tu.
- Baiatul nu trebuie sa faca cinste de fiecare data. Daca baiatul sau fata are bani pentru amandoi si se simte, trebuie sa faca cinste. Dupa unele "fete" crede ca baiatul trebuie sa faca cinste de fiecare data. Nu s-au nascut de fiecare data numai baieti bogati si fete sarace, n-am dreptate? Intr-o relatie de cuplu, conduce amandoi si luati hotararile amandoi de comun acord. Intr-o relatie sunteti 2, nu 1. Vorbiti despre cultura, hobby-urile voastre, intamplarile voastre etc. Trebuie sa fii curajos, bun, de treaba, de gasca, sincer, fidel, corect, cinstit. Trebuie sa ai capul pe umeri si sa nu ai figuri si fite. Nu trebuie sa fii rau, minicinos, nesimtit, tupeist, materialist. Sa stii ca fetele fac si ele primul pas. Fosta mea prietena a facut ea primul pas, nu ea. Nu-i nicio rusine sa faca fata primul pas si sa faca cinste fata. Baiatul este egal cu fata. Daca te refuza fata, nu-i nicio problema ca sunt multe fete pe lumea asta si asta inseamna ca nu te merita. Daca accepta fata, mai intai fii om si dupa aceea baiat. Fata este si ea om, nu-i asa? Succes!
Poi incerca sa afli ce ii place si incerca sa intri in discutie cu ea pe acele teme. Vorbeste cu ea mai bine fata in fata, daca ai curaj. Multa bafta!:*
Temele ce poti discuta cu ea trebuie sa fie pe acelasi interes.asa afli si tu si ea ce va place si ce aveti in comun! prin comunicare poate ajungi sa ai o relatie cu ea! bafta!
Eu zic ca cel mai bine este sa no abordezi direct.Mai intai de toate vezi daca aveti prieteni in comun si bine inteles iesi cu ei pe afara(poate o sa fie si ea). Daca nu fa cuostiinta cu ea cerei id de messenger si tot asa.Ct despre ce sa vorbesti cu ea nu prea stiu deoarece nu stiu ce fire este ea.Dar in principiu oricarei fete ii place cand ii faci complimente(despre haine, despre par)in principiu despre cum arata! Bafta si sper ca ti-am fost de ajutor.
P.S.Inainte de a face toate astea asigurate ca n-are iubit ca doar nu vrei sa ai ochiul umflat.
Mutubal întreabă: