Daca iti place de ea sincer, cred ca ai putea sa fii atent cu ea in pauze, sa ii aduci cate o floricica dimineata la scoala, sa stai in pauze cu ea, sa ii dai atentie. Fii politicos, nu te imbranci sau nu vorbi urat cand esti cu ceilalti baieti. Fii un baiat bun, respectuos, glumet, prietenos, ajut-o pe ea si pe ceilalti colegi. Te va remarca. Apoi cred ca ii poti cere prietenia.
Si ceilalti 5 baieti cati ani au? O metoda ar fi sa-i faci cadou o papusica Barby!
Exact te duci si ii dau o papusa ceva, si ii spui: fato da frumoasa esti dar putin ai sa ma cresti si pe umra vom avea ce discuta'' , si lasa fetitele impace
Hmm.in primul rand o mai lasi macar 3 ani sa creasca... apoi cu toata sinceritatea si firea ta romantica o vei cucerii
Cel mai bine nu o cucerii... Las-o asa si vezi-ti de viata ta, cred ca daca ea are 12 tu ai maxim 13 si la varsta asta singurele preocupari trebuie sa fie : scoala, jucat si dormit.
Ajutati-ma ieu plac o fata am 13 ani ia are 12 ani dar ia are prieten dar curios ieu nu stiam si i-am spus si ia ma reduzat am fost la o petrecere si am invitato la dans na vrut. Dar dupa un timp ma cauta ii intreba unde e sunt dar ieu eram la bar si am auzit. Ca ma cauta acum ce s a fac ajutati-ma?
Pai mai Yonutz vb frumos cu ea, scoateo la un suc, dai atentie si batei pe aia 5 ))
lupul12 întreabă: