Prientena mea e mai mare cu un an si 7 luni ca mine, si nu mi-a trebuit ceva anume ca sa o cuceresc ( sa ma dau mare sa o impresionez etc) deci sfatul meu, fi tu insuti, nu te transforma in mascarici ca o pierzi
Te iubesc!
In sfarsit un baiat care zice ca femeie nu trebuie cucerita!
Daca nu are prieten lasa-ti imaginatia libera, daca are prieten, tot asa, adica imagineaza-i cam ce ti-ar face la daca ai vrea sa-l desparti de ea
Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa imi urmezi exemplul. daca nu e "ocupata" incearca sa te apropii din ce in ce mai mult de ea..si daca vezi ca raspunde favorabil la avansurile tale incearca-ti norocul si sunt sigur ca un raspuns tot vei primi nu fi timid..incearca sa fi tu insuti chiar daca e ea mai mare..eu am ajuns pana la stadiul final si totul a mers ca la carte
Ps: i-am zis intr-o zi cum sta treaba. si i-am propus sa incercam. A vrut, de fapt chiar a fost fericita, asta spunandu-i intr-o duminica seara, toata saptamana vorbeam foarte mult cu ea, si cand ii aduceam aminte de incercare ii venea o stare de bucurie, simteam asta in vocea ei, tinand cont ca o cunosc de mult j suntem f buni prieteni si ca vorbeam la telefon. pana cand am incercat intr-o duminica, toata ziua am fost ca si cum impreuna, a fost placut, pentru mine a fost super bine, si ei ii era drag, dar parca avea valuri, de parca ceva o tragea inapoi. S-a terminat ziua, a mai trecut o saptamana dar cand vorbeam cu ea nu mai vorbeam ca in acea saptamana, nu mai era la fel. Simteam mereu ca ceva s-a intamplat. Pana la urma am decis sa o intreb daca vrea sa fim impreuna, si am primit un raspuns negativ justificand ca ii este frica sa nu piarda prietenia noastra. Vreau sa fac in asa fel incat sa isi dea seama ca vreau neaparat sa fiu cu ea, si ca toata prietenia noastra nu a fost doar un drum ca sa ajung sa fiu cu ea, e mai complicat, cine ma ajuta fundulitsaaa.
aDiDaSxD întreabă: