anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum cuceresc o fata si cand stiu daca ma place?

10 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Depinde si de varsta.

Si cu timp dragostea adevarata naste incet happy si e bazata pe incredere si prietenie tongue...Intai sa fiti prieteni foarte buni incearca apoi sa o intrebi despre problemele ei (Fetelor le place sa fie in centrul atentiei) Dupa o vreme ce vorbesti doar despre ea o sa scape si cate un secret mic si ea o sa spuna "Dar sa nu`i zici la nimeni"...si tu asa o sa faci cu timp acumulezi secrete si ii zici si tu cateva secrete,Ea nu o sa-ti spuna tie dar o sa gandeasca ca are cu cine vorbi si esti un tip detreaba in care sa aiba incredere.

Partea finala Este cand acumulezi si ceva banuti si veiz ca se mareste legatura dintre voi. Timp de cateva zile fa`i placerile du`o in locuri unde nu prea a fost si care ii sunt pe plac, fai suprize placute (ar trebui a stii ce`i place si unde`i place pana amu) si vorbti despre parteneri si daca ea nu incearca sa te sarute incearca tu si apoi intreab-o daca vrea o relatie, nu inainte :d

| MonkeyBoss a răspuns:

Daca te place, te cucereste ea pe tine laughing

| Dawn a răspuns:

O fata te place cand se uita lung la tine, cand iti zambeste si cand se poarta putin diferit. Observ-o cand vorbeste cu alti baieti si apoi compara cum vorbeste cu tine. E usor sa vezi diferentawinking

S-o cuceresti... depinde de caracterul ei si de tipul de baieti pe care il prefera.

| Clank a răspuns (pentru Dawn):

Si cum pot sa aflu daca ma place?

| Dawn a răspuns (pentru Clank):

Dupa cum ti-am explicat, vorbeste odata cu ea o perioada mai lunga de timp 15-20min. Observa-i gesturile, mimica. In ce pozitie sta, daca iti zambeste, daca incearca sa faca glume si sa continue subiectul, daca prefera sa vorbeasca cu tine in loc cu vreun prieten sau coleg care trece prin apropiere, etc. Daca tot nu iti dai seama tine minte gesturile si scriemi-le happy Poate imi pot da eu seama.

| Clank a răspuns (pentru Dawn):

Despre ce sa discut cu ea?

| Dawn a răspuns (pentru Clank):

Afla`i Id-ul de messenger, incepe incet-ince o conversatie cu ea pur si simplu intreband-o ce face. Cand iti da un raspuns mai elaborat incearca sa folosesti orice informatie de acolo pentru a dezvolta o discutie. de exemplu ea iti zice: "am plimbat catelul" si o intrebi de aici ce catel are, etc. Afla-i toata interesele, apoi documenteaza-te in legatura cu toate. Asa ea o sa vada ca aveti multe lucuri in comun si asa o sa va apropiati unul de altul. Si orice ai face, sa nu te porti niciodata fals, o fata simte.

| pixma a răspuns:

Cu cuceritul vezi si uh un club danseaza cu ea cat mai mult si apropiati si mai exista si meSS.Si fii atent cum te priveste daca iti da importanta.Bft la agatat

| Clank a răspuns:

Despre ce sa discut cu ea?

Întrebări similare