Buna, eu sunt sagetatoare, sigur te voi ajuta ), nu stiu ce sa zic in legatura cu sarutul, poate ca tipei ii plac saruturile gen "pupicuri pe buze", poate nu vrea din primele intalniri sa aveti un french kiss, chiar si eu m-am intalnit cu baieti si am avut un simplu pupic pe buze, nu-i nimic rau in asta! Sigur se simte atrasa de tine, si tine la tine, altfel nu mai ajungeati la 4 intalniri, sa fim seriosi?! ce fata ar iesi cu un baiat care sa nu o atraga, indiferent de zodie, consider ca e o regula generala! Sagetatoarele vor un baiat, care sa vorbeasca cu ele, sa se implice ei foarte mult in discutie, sa le faca sa se simta iubite, feminine, sa fie glumeti, dar cu limita bunului simt! Sagetatoarelor le place sa fie cautate, si abordate, dar sa nu fie exasperate, sa li se dea un plus de libertate! Ai mare grija ce spui, pentru ca orice poate sa o supere, mai ales daca tine la tine.Sunt firi sensibile, se ataca usor,se agita non-stop,si nu cred ca ti-ar conveni sa ti se urce in cap, o sagetatoare, pentru ca te vei alege cu o cearta dar nu de lunga durata, pentru ca sagetatoarelor le trece repede, la fel cum se supara de repede! Deci din cele spuse, ai grija cum te comporti cu ea, sa fi glumet, comunicativ in limita bunului simt, sa o faci sa se simta bine, si sa eviti sa o superi, si apropo unei sagetatoare ii place sa fie in centrul atentiei! Asa ca, multa bafta~! pA-PA
Pai, si eu sunt sagetatoare si sper sa te pot ajuta cat de cat. Cred ca deja ea te place, altfel..nu se mai intalnea cu tine de 3 ori, si cu atat mai mult, nu te lasa sa o saruti. Poate e incepatoare si nu se pricepe atat de bine la french kiss, poate nu a mai facut-o inainte si ii este frica sa nu iasa prost. Eu zic sa o cauti, dar nu in disperare, sagetatorul iubeste libertatea! scrie-i, intreab-o ce mai face, gaseste diferite subiecte, comunica cu ea..intreab-o diferite lucruri...dar nu fie ceva stupiditate, arata-i interes! Intreab-o daca nu vrea sa iesiti pe afara, la o plimbare unde sa stati singuri si linistiti. Arata-i ca o placi mult, dar fi si impunator... daca va certati trebuie sa ai si tu neaparat un cuvant de spus, nu trebuie sa taci. In fine, deja delirez . Sper sa te ajute sfaturile mele, mult noroc.
Un baiat trebuie sa insiste la o fata, pentru ca aceasta sa vada ca este dorita si ca nu este doar un simplu moft al baiatului. Si daca spui ca mai este si educata, cu atat mai grea va fi misiunea ta, dar si cand vei reusi...