anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum cuceresti o fata de 12-13 ani? Cele mai bune, mai multe si mai practice idei primesc funda!

21 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ii faci serviciul s-o lasi sa creasca!

greece12
| greece12 a răspuns:

No problem, m-a gasit inaintea ta exact cine trebuia!
Tu ai si defectul sa vorbesti singur, vad...

| Luori a răspuns:

Spunandu-i o poveste.

| Ronnix a răspuns:

Ii spui ca dai de permis cand faci 18 ani. Pune ma mana pe carte, ca nu esti tu de fete la 12 ani.

| MishikiCrisy a răspuns:

Am facut 13 de curand, dar m-ie lene sa raspund.

| MishikiCrisy a răspuns:

Daca esti mai mare decat ea o sa o sperii, daca imi zici cati ani ai in real poate gasesc o solutie.

| roxydulkica a răspuns (pentru MishikiCrisy):

Apropiat varstei ei...(13 ani)

Răspuns utilizator avertizat
| Anonimul230 a răspuns:

O duci undeva(la tine acasa, intr-o scara de bloc, la ea acasa)si ii zici:Hai sa iti spun o poveste cu fluturasi sarutatori! sauv ezi tu si ii iei si o ciunga!

| Rain_1754 a răspuns:

Cloroform!

| dyana18 a răspuns:

laughingcele mai usor de pacalit.zii ca o iei de nevastalaughing)

| niceflorin14 a răspuns (pentru dyana18):

=]]Mie mi-a mers=]]]]]

| NicolasGabriel a răspuns:

No, deci tu esti timid?
Fai o scrisoare, un CD ceva in care ii spui ce simti pentru ea, bineintele ca mai pui si cateva complimente(nici chiar exagerat), si il dai(daca nu ai tupeu roaga pe altcineva

| Alexandrel_Alex_1990 a răspuns:

Fratica,nu stiu...si eu vreau sa fac asta da... sad

| ang3lls a răspuns:

Bey frate trebuie sa te dai la fete de varsta ta zic si eu ca sa ai satisfactii

| Arpasanu_Iuli_1993 a răspuns:

Pai,deci,fai un cs sai dvd cu un film care are o poezie de dragoste pentru ea, zic si eu, dar eu nu am tupeul sa il dau, bafta

| seductie a răspuns:

Daca vrei sa afli mai multe tehnici intra pe http://seductie.blogest.ro/. Toate se invata in timp. Succes!

| Dachin_Stefan_1992 a răspuns:

Eu am 11 si vr pe una de 12......cum fac?

| Sk1d0rel a răspuns (pentru Dachin_Stefan_1992):

Pai te duci acasa happy intri pe messhappy pui la avatar o poza cu justien bieber happy si in cateva secunde vei avea 20 de admiratoare in cateva de secundehappy si ca sa le cuceresti le spui ca iti place justien bieber si papusile barbiehappy restul vine de la sine

| Ta_Ca_2000 a răspuns:

LOL moooorrrrr, deci tu vrei sa cuceresti o fata de 12-13 ani? Pai e am 13 ani si iti spun sincer, daca esti de varsta mea lasa dracu iubirea, dar asa ca un mic sfat, ia un trandafit si daruieste-il ei, uitate in ochii eii, spune-i asa :Buna uite de ceva vreme te plac si stiu ca suna ciudat dar ai vrea sa iesim la un suc? daca ea zice nu pleci fara sa ii mai zici nimic, daca zice da e bine si continui conversatia, dar ai grija la cand esti cu ea sa nu te incursi si sa nu spui prostiiiiiiiiiiii... dar mai bine iubim noi doi scoala ca e mai sanatoasa!