Intodeauna lucrurile mici innebunesc fetele, de ex un coleg de-al meu mergea pe strada(cand am iesit de la ore era noapte) si se uita la stele :OOO am zis ca lesi in fine fetelor le plac lucrurile mici pe care baieti de obicei nu le baga in seama.ia-o si tu "din greseala" de mana sau dai un pupic pe OBRAZ doar, ceva de genu :] sau poti sa o iei in brate :[] stiu una buna du-te la ia si spune-i ca e ziua ta si vrea un pupic (probabil ca o sa stie cand e ziua ta) si o sa iti zica ca parca ziua ta nu e atunci si tu poti sa ii zici da stiu dar vroiam o scuza buna pentru un pupic intodeauna merge
sper ca te-am ajutat :*
Sa fii super dragut cu ea. Adica eu iubesc baietii care sunt draguti cu mine si se comporta frumos... Un baiat care se comporta frumoooos cu o fata o "cucereste"
Daca te palce e de bine dar mai departe sa te iubeasca mie la mie depinde de tine ...fi tu insati si foarte dragastos asta atrage fetele bafta
La asta ma gandesc si eu. cred ca e important sa faci mereu ceva sa ii ramana in minte. fii tu insuti!
"joaca-te cu ea" - da nu ca un copil unpic aterizat, inveselesti-o, fa-o sa se simta bine.
iti mai vin idei. bafta!
Optimus7 întreabă:
Kaidenrawwr întreabă:
bubutifuy întreabă:
chocholate întreabă:
AnDrEi_6323 întreabă: