| BlitzLikeXd a întrebat:

Cum de aveti 12-14 ani si va incepeti mai devreme viata sexuala va luati dupa parintii voastri dragiilor?

20 răspunsuri:
| LikeARollingStone a răspuns:

laughing) Basescu e de vina! straight face

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru LikeARollingStone):

Ba nu e Băselu de vină e Victoraș Ponta.rolling on the floor

| Vi003 a răspuns:

Lasa copiii in pace, nu-i zapaci cu prostii care-ti trec tie prin cap!

| AOLEVRIC a răspuns:

Buna intrebarea, nici eu nu stiu ce se intampla cu copii astia.

| Bris a răspuns:

Unii sunt influențați de colectiv, alții poate vor să vadă cum e sau cred că deja și-au întâlnit „ sufletul pereche" laughing) și zic că dacă deja s-au cunoscut, care ar fi problema să se întâmple mai devreme...dar hai să ne gândim și la cazurile de viol...deci fiecare face ce vrea cu viața lui. De multe ori părinții nu află nimic sau sunt prea dezinteresați de copii lor( în situațiile cu familiile fără un părinte sau cu părinți alcoolici, drogați etc.)

| IonelaaaS a răspuns:

Am 13 si nu mi-am inceput viata sexuala, si nici nu vreau sa mi-o incep pana la 18.

| NickName01 a răspuns:

Urmarile sunt coplesitoare...
La ce duce sexualitatea aceasta? Ce se experimentează? Se experimentează aruncarea în aer a familiei de mai târziu! Se "pune umărul" la pregătirea haosului în familia de mai târziu...

Dar experimenţele cu propria viaţă NU SE MERITĂ!

| Deyutza1039 a răspuns:

Zbiara hormonii in ei, de aceea!winking

| AOLEVRIC a răspuns (pentru Deyutza1039):

rolling on the floor.

| mat31new a răspuns (pentru Deyutza1039):

Sa faca un dus rece

| Deyutza1039 a răspuns (pentru AOLEVRIC):

big grin

| Alisse a răspuns:

Sunt foarte influentabili e cam trist parintii permit prea multe cred eu.

| Roland22 a răspuns:

Foarte dubiosi in special fetele. daca incep asa devreme sa vezi la 20 ani ce trecute arata la fata(obosite). dupa 25 ce sa mai zic.nu e bine nici asa devreme, ca nu sunt dezvoltati suficient

| All3x4You a răspuns:

Mda..interesanta intrebarea..probabil ca se ia dupa ce vad in filmele pentru adultihee hee

| JessicaIoana a răspuns:

Eu am 18 ani si inca sunt virgina, pur si simplu nu sunt pregatita mental happy, este vina internetului clar...

| MessiTheBest99 a răspuns:

Eu am 14 ani si sunt virgin, aia care se *** de la 12 ani sunt obsetati si nu mai pot sa astepte ii mananca in c*r si asa iau boli si apare vreun copil pe neasteptate

| Izza98 a răspuns:

Mi se pare tampit ce fac unii! Eu am 15 ani si sunt virgina! Sunt chiar mandra de asta! In ziua de azi majoritatea nu sunt mai sunt asa! Putini mai sunt cei cu picioarele pe pamant! Sinceritate, demnitate? Nu mai sunt de mult ...si cei care mai au sut putini! Relatile sunt numai minciuni, pariuri, momente in care lumea isi bate joc de tine!
Am asteptat sa cresc si am vist la o prima dragoste simpla si sincera! Abia acum mi-am dat seama in ce lume traim! Si sincer mi-e teama sa ma indragostesc! Asta am asteptat de cand eram micuta, un "Fat Frumos ". Cineva singer si totul sa vina spontan si onest!
In ziua de azi nu mai exista lucruri din astea simple si frumoase! Viitoarele generatii nu mai judeca deloc ....Deaia atatia copii de 12, 13, 14 ani isi pierd virginitatea pentru ca nu mai gandesc si nu mai vad lucrurile frumoase in viata!

| Devanna a răspuns:

Nu văd care e legătura cu părinții aici.