| InjectezSperante a întrebat:

Cum definiti voi,, first love,,? Cata importanta ii dati acelei persoane? Cat conteaza pentru voi?big grin

8 răspunsuri:
| FLAViЯ a răspuns:

Mmm..."First Love" este ceva sfint, cel putin pentru mine, pentru ca deja a trecut un an jumate decind ne'am intilnit si suntem foarte fericiti. Chiar e prima mea dragoste si ultima, unika! Este cel mai important lucru pentru mine si iubitului meu ii akord toata atentia posibila si toata importanta din lume si conteaza enorm!

| ღBrUnEtHaAaღ a răspuns:

Prima dragoste inseamna prima iubire adevarata fata de o anumita persoana.Pentru mine persoana respectiva este cea mai importanta si conteaza foarte mult pentru mine.Sa fii indragostit/a e ca si cum ai avea fluturi in stomac.Persoana de care ne-am indragostit, daca ne uitam bine la ea parca vedem inimi in jurul persoanei! Prima dragoste este cea mai importanta. Sper ca te-am ajutat cu ceva!

| forever4you a răspuns:

First love...bineinteles ca este ceva special pentru mine, pot sa am cate relatii o sa am mereu dar mereu prima me'a dragoste va avea un loc acolo in inima mea, in adancul inimii mele inca te ma'i iubesc, stefanlove struck!

| Rayyy a răspuns:

Prima dragoste...
Pot spune ca prima mea dragoste, si momentan singura, pentru ca el a fost unica persoana cu care am trait ceva deosebit pana acum, a fost absolut incredibila.
Aceasta prima experienta ma va urmari si marca mult timp inainte, pentru ca orice-ai face, nu poti uita primele momente din viata ta atunci cand simti ca exista cineva care nu face parte din familie, dar pentru care ai sentimente, cineva de care iti pasa intr-adevar, cineva la a carui vedere inima iti iese din piept.
Oricum, baiatul de care m-am indragostit pentru prima data va avea mereu un loc aparte undeva in sufletul meu. Acelasi loc aparte pe care il are si intrebarea 'Ce s-ar fi intamplat daca ar fi fost altfel.'
O seara placuta!

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Prima dragoste este si singura dragoste adevarata dupa parerea mea.
In general prima iubire este in adolescenta si se bazeaza doar pe sentimente.
In schimb, la maturitate, intervin interesele care de multe ori acapareaza sentimentele.

| Hota a răspuns:

Singura dragoste e cea pe care o traiesti in prezent!

| personaljesus a răspuns:

Prima dragoste ramane intotdeauna o amintire pe care nu o poti uita. Eu m-am indragostit cu adevarat in urma cu 5 luni, de o persoana pe care o stiam de 3 ani. Pot spune ca a fost "My True Love" si inca mai este love strucklove strucklove struck

| Razvan a răspuns:

O amintire frumoasă. Eram la început de drum.Nu ştiam nimic. Îmi placea, atât ştiam.Nici nu mai ştiu de ce ne-am despărţit dar suntem încă prieteni