" NEMESSYS e un el? laughing cum ai stabilit tu asta?"
E un talent specific curv. elor.Un al 6-lea simt.Detectam tintele cu potential; el are din plin.
"nu folosesc termene" Termeni*
Detecteaza greselile in cazul cuvintelor cu cratima.In niciun caz nu-ti spune tie care forma de plural e corecta. Trebuie sa te duca pe tine capul, din pacate.
Cea mai bună mi se pare definiția dată de InYourMind, anume "Aia de se lasă "cucerita" ușor de prea multi.".
Cu următoarele mențiuni:
1. A fi cucerită de prea mulți, în opinia mea, nu va fi echivalentul lui a face sex cu prea mulți. Dacă ea ajunge să facă sex cu 500 și i-a vrut ea pe toți, foarte bine, nu a fost cucerită, a obținut ce a vrut. "Cucerită" e atunci când ea nu îi voia sau îi erau indiferenți, iar ei reușesc totuși prin diverse metode să ajungă la ea.
2. Din punctul meu de vedere, poate să fie și virgină, nu trebuie să fie vorba de sex, dar dacă reușesc prea mulți să o "cucerească" cu definiția menționată anterior...și un sărut să obțină de la ea, tot la "femeie ușoară" mi se pare că se încadrează.
Deci daca unei femei ii place de un barbat si ar vrea sa se aproprie mai mult de el, ea ce ar trebui sa faca? Sa-l amane si sa-l tot amane doar pentru a nu parea o femeie usoara?
Ceea ce descrii tu se aseamana foarte mult cu naivitatea si cu dorinta foarte mare de a primit afectie.
Nu, dacă ei îi place de el, atunci e perfect ok și n-are decât să-și bage organul absent în părerea celorlalți. Eu am zis strict de situația în care ei nu-i place de el și ajunge bărbatul respectiv să o cucerească prin diverse mijloace (vorbe dulci, bani, promisiuni, etc). Nu înțeleg ce ți-a fost neclar din răspunsul anterior.
"Ceea ce descrii tu se aseamana foarte mult cu naivitatea si cu dorinta foarte mare de a primit afectie."
De naivitate putem vorbi la copii sau la adulți fără experiență de viață (adică tot un fel de copii), în niciun caz la o femeie care a fost "cucerită de prea mulți" cu accentul pe "prea mulți". Acolo nu mai e naivitate, e lipsă de valori și da, dacă e dispusă să accepte chestii pe care în mod normal nu le-ar accepta doar ca să primească afecțiune, eu tot femeie ușoară o consider. Ce mi-e o prostituată care se oferă pentru bani, fără niciun alt criteriu de selecție și ce mi-e o femeie care se oferă fix la fel, doar că pentru afecțiune? Actually, eu am mai mult respect pentru prima... măcar aia e transparentă și asumată.
Păi e femeie ușoară sau de moravuri ușoare? Că eu nu mai înțeleg.
Aia pare o fata prostita săracă și dacă a învățat din greșeli, bravo ei.
Dintre "am făcut sex cu toți bărbații care am vrut și mi-am îndeplinit scopurile indiferent de mijloace cu ei plus mi-a plăcut foarte mult" vs am fost o proastă și retardata că m-am lăsat folosita de aia. Oare care pare mai plauzibil. Dacă e sa îți descrii.
Partea bună e că nici nu e necesar să înțelegi fix tu, iar eu chiar nu am nici energia, nici cheful, nici dorința să explic mai mult.
Adica o femeie f slaba care e usoara, adica cand se suie pe cantar, cantaru` arata putin.
Alta explicatie a termenului nu am, ca nici nu are cum sa existe.
A face sex cu mai multi parteneri pe rand, e okey, si barbatii fac la fel, ce-s barbati usori?!
Unii si unele au dorinta de a schimba repede partenerii, asta este, atat timp cat nu faci rau altuia, infractiuni, oricine face asa, este foarte okey.
Chiar si prostituatele, le vad f okey, e o meserie ca oricare alta pana la urma.
De ce sa stau eu pe 500 Euro lunar cand pot avea 10000 lunar, daca-s femeie si am cu ce, ca doar o viata am.
Si idiotenia aia "aa, si cand frumusetea trece, ce faci?", e aiurea, ca pana ce trece frumusetea, trebuie sa ai bani gramada sa traiesti doua vieti daca esti fata desteapta!
De ex strangi bani si iti iei apartamente pe care le vei inchiria, si asa traiesti bine asigurat.
Bravo lor! Din contra, am respect mai mare pentru omul care se respecta si nu se da pe nimic.
Nu m-ar deranja daca as fi avut o gagica, nevasta asa, meseria era meserie mecanica fara sentimente, acasa era acasa, din contra, eram mandru ca am asa o gagica cu lovele grele.
Pai cand zici ca nu te lasi cucerit sau cucerita, inseamna ca nu placi destul pe celalalt, ca daca placi mult, se intampla fulgerator si in mod natural si la femeie si la barbat! Daca te plac, ce sa pierdem timpul? E aiurea.
Ce fac, stau sa te rogi de mine? Inseamna ca nu te plac, si doar tu ma placi.
Cand doi se plac reciproc asteapta fiecare cat mai rapid ca celalalt sa faca pasul.