| CEA a întrebat:

Cum demonstrez ca il iubesc?

Ps : Nu ma culc cu el.

Răspuns Câştigător
| Zuzu6235 a răspuns:

Cum sa te culci cu el? esti curva? doar curvele se culca cu iubitii lor. (a se observa sarcasmul) daca nu cu persoana pe care o iubesti atunci cu cine? si daca il iubesti cu adevarat te vei si culca cu el. ca nu e un capat de lume. daca ti-a demonstrat in felul lui ca tine la tine dc nu ai face-o si tu? se va satura de tine ca tot il vei respinge si se va duce la alta care "are chef". apoi tot tu vei spune...a vrut doar sex de la mine. un baiat iubeste o fata, dar pana la o limita.la urma urmei sunt nevoi fundamentale, sa iubesti si sa fii iubit.cred ca sexul e dovada suprema ca o fata tine la un baiat. multe pers nu vor fi de acord cu ce am spus dar la urma urmei tot acolo se ajunge. dc nu ar fi mai devreme decat prea tarziu?

| MineIsLikeABridge a răspuns (pentru Zuzu6235):

Foarte bine zis, dar cred ca intrebarea asta a fost pusa de un copil happy

10 răspunsuri:
| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Cel mai bun mod sa demonstrezi:
-arata-ti interesul in lucrurile ce il pasioneaza;
-da-i sentimentul de intelegere;
-sustine-l;

| RAY a răspuns:

Fa un sex virtual cu el

| Vix999 a răspuns:

Prin comportament, prin faptul ca poate avea incredere in tine, prin mici atentii, prin faptul ca esti acolo sa il asculti, ca te intereseaza viata si problemele lui, ca iti place sa stai cu el, ca te atrage si multe altele happy

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Cand iubesti cu adevarat faci si sex, ca daca nu sunteti doar prieteni, si eu fac tot ce au zis catalina94 si vix999 cu o colega pe care nu o iubesc.

| pisicutzamik a răspuns:

Buna pai arat-i ca il iubesti adica saruta-l, strange-l in brate ciupestel, musca-l usor, spune-i la ureche cat de mult in iubesti, tachineaza-l!kiss

Răspuns utilizator avertizat
| anyway18 a răspuns:

Ca sa ii arati ca il iubesti nu trebuie sa te culci cu el ca dupa cea mai mare propabilitate e sa te lase sau sa te foloseasca numa pentru asta.trebuie sa te exprimi exact cum simti u sa fii naturala.pwp

| Darla2007 a răspuns:

Partenerul are nevoie de demonstratii? Trist...

| TheBlackAng3l a răspuns (pentru Darla2007):

Cam asa e in ziua de azi..ma iubesti? te culci cu mine! si apoi te las laughing trist pentru fetele care cad si fac acest lucru
nu asa dovedesti ca iubesti
la greu se vede cine tine la tine, cine te iubeste, cine iti este prieten

Întrebări similare