anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum desparti un cuplu?

Răspuns Câştigător
| DeeaBlondiii a răspuns:

Esti considerata o curva daca te bagi peste un cupluwinking

13 răspunsuri:
| MikyyLOL a răspuns:

Baga minciuni si de ce vrei sa faci asta...

| unione a răspuns:

Cu un cutit bine ascutit!

| annammaryya a răspuns:

@Mikyy55 prea complicat sa iti explic si daca scriu nu intelegi nimic ca e foarte complicat

| Fashion a răspuns:

Pai intra pe perfecte.ro si acolo sunt mai multe articole de genul! funda :X :* pls puppy dog eyes

| Narcis2007 a răspuns:

Prea usorlaughing

| beatrice06_8752 a răspuns:

@Andreea: La mine nu a fost asa. Intradevar sunt cu un baiat care s-a despartit de iubita lui (au avut o relatie de 2 ani, dar daca scoatem despartirile - 1 an) Decand ne-am vazut ne-am placut, si ne-am indragostit. Acum depinde de situatia cuplului, daca ei se inteleg bine si se iubesc, eu zic ca nu are rost sa te bagi peste ei. happy

| Anileda a răspuns:

Esti chiar foarte fraiera daca vrei sa faci lucru.
Tie ti-ar convenii sa intervina o proasta sau un prost peste tine si prietenul tau? Zic eu sincer ca nu! Stai in banca ta si lasa-i, poate ei chiar se plac de ce sa te bagi tu fuga.
Gaseste altu.

| yoana_2134 a răspuns:

Pai ii spui baiatului/fetei ca sta el/ea cu cineva si ii zici ca ai aflat ca nu il/o mai iubeste...

| kabaleon a răspuns:

Pai e foarte simplu. Iti pui pe cap coarnele de drac, te concentrezi putin la a face rau si ii dai bataie. O intrebare ca asta mai rar. Sa inteleg ca esti atat de limitata in ale cuceririlor, incat singurul baiat care ti-a raspuns este intr-un cuplu? Uite ce le doresc eu celor ca tine, sa reuseasca sa desparta cuplul respectiv, sa se aleaga cu un partener la care sa ajunga sa tina foarte mult, dupa care sa pateasca acelasi lucru, ca sa vada cum e. Sunteti bolnavi! Generatia kakamaka! Ne intalnim in cazanul cu zmoala!

| FreddieMercury a răspuns:

Cu un cric. Il pui pe unul dintre ei, si se va departa de celalalt.

| annammaryya a răspuns:

Eu nu am de gand sa imi fac un iubit pana pe la 16-17 ani pentru ac pana atunci invat nu ca acea fata care 8 ore de geografie care le-am avut semestrul ala nu o fost in stare la tema nici macar sa deseneze o harta si plus gata cu pildele ca mi-ar placea mie si blah blah blah care stiti ziceti care nu shut up

| Puppetzz a răspuns:

Dalta si ciocanul

| Amery747 a răspuns:

Nu te baga in viata altora. Sunt multi ca voi. Am avut odata doi vecini proaspat casatoriti, Si el a plecat in alta tara la munca si ea il insela cu mai multi, Si prietenii lui au vrut sa-i deschida ochii si i-au spus de multe ori ca ea il inseala, El nu a crezut, S-a suparat rau pe ei, Dar acestia ca niste buni prieteni nu au renuntat, Si au filmat-o pe ea in timp ce se intalnea cu un tip, In fine Apoi a vazut el filmuletul, A pus cap la cap cele spuse cu cele vazute si au divortat pana la urma, Pe ea nu a durut-o nici in p..., Pe cand el a suferit f mult va dati seama ca a avut incredere in ea pana sa plece... Acum depinde de ce vrei tu sa ii desparti.

Întrebări similare