| 4827 a întrebat:

Cum desparti un cuplulaughing?

Răspuns Câştigător
| ItsMyTime a răspuns:

1. Bagi strambe cu grija da ai grija sa nu se prinda
Sau
2. zici la fata sa se intantaleasca cu baiatul la un restaurant (in fata)
Si
la baiat la acelasi restaorant (in spate)
3. la unu la are nu a ma fost sa nu se prinda care e fata si care e spatele
4. le zici la amandoi ca erau amandoi in fata
ii lasi sa astepte 2, 3, 4,5,10 ore ei pleaca si se cearta ca nu au venit la intalnire.

16 răspunsuri:
| TrIpLeX2011 a răspuns:

Trebuie sa stii sa imbarligirolling on the floor)))))

| R_8074 a răspuns:

De ce sa o faci? Nu trebuie sa te bagi in relatia nimanui. Chiar daca iubesti pe unul dintre ei, pana la urma daca il iubesti il lasi sa fie fericit. E o rautate sa te bagi intr.un cuplu, doar oamenii retardati o fac

| NickiMinaj a răspuns:

Cu acetona!

| oanaoana1995 a răspuns:

Daca se iubesc nu o sa-i poti desparti tu si nu-i frumos daca vor sa se desparta se despart si fara sa intervi tu si daca nu vor nu poti face nimic

| porto89 a răspuns:

Ce terminat e mentor asta. oricat ai dori fata sau baiatul din cuplu respectiv nu te baga! nu merita! atunci nu mai esti om!

| CarlaElena a răspuns:

Idem R

| volum a răspuns:

Pai daca esti prietena cu fata respectiva poti sa-i zici ca daca nu se desparte de iubitasu nu mai esti prietena ei sau poti sa ii arati baiatului ca prietene ta(iubita lui) este cu alt cineva... poti sai arati poze ca este cu altcineva...dar sfatul meu este ca nu este bine sa te bagi intr-un cuplu

| xXCrystyanXx a răspuns:

Iei o cazma si dai in iei pana se despart. Fundalaughing?

| simiiii a răspuns:

Cu nesimtire... cu ce altceva?batting eyelashesraised eyebrows

| plasticstyle a răspuns:

Tie ti-ar conveni ca cineva sa se bage in relatia ta? nu cred, nu mai fi bagaboanda si fa.ti o viata

| firstsnow a răspuns:

Oare cum? ai grija sa te prinda fata in pat cu baiatu.

| DamnedDark a răspuns:

Afli ceva rau despre fata si ii zici baiatului ca sa se supere pe ea si invers big grin

greece12
| greece12 a răspuns:

In nici un fel.Viata e ca un bumerang, ceea ce faci se va intoarce intr-o zi la tine.

| diana_6879 a răspuns:

Stii ceva nu e bine sa desparti cupluri. stai putin si te gandeste tie ti-ar fi placut sa te desparta cineva de iubitul tau daca voi doi va iubiti? nu cred ca da deci ce tie nu-ti place altuia nu face...oke

| 4827 explică:

Mda prietena mea m-a rugat sa o despart de prietenul ei si inverstongue. Deci aman2 sunt m-au rugat sa fac asta tongue.

| R0CA19 a răspuns:

Mai bine nu te baga pentru ca daca se prind ai mierlit-o.laughing

Întrebări similare