| Antonia445 a întrebat:

Cum determini un baiat sa te sarute?happy

Răspuns Câştigător
| BubuLina999 a răspuns:

Pai laughing). daca tu stii ca el te place si tu il placi e exact ce trebuie! glumeste cu persoana respectiva persoana respectiva, tachinati-va, apropie-te ...zambeste asa ghiduslaughing musca-ti putin buza de jos si fa cea mai simpatica fata a talaughing. apropie-te putin de el...te faci ca vrei sa-i spui ceva la ureche, tragi in piept parfumul lui ..siii..te retragi usor, zambesti si tadam!laughing ..chestia asta trebuie sa mearga.
daca nu merge asta laughing, mai incerci altceva! vorbesti cu el, te apropii de el si-l pupi in coltul gurilaughing ii zambesti si el ca baiat trebuie' sa inteleaga ce vrei si iti va ''intoarce moneda''big grin

astea sunt asa niste metode daca vrei neaparat sa te sarute, dar eu una as astepta. as lasa totul sa vina de la sinebig grin

oricum, bafta! sper ca am putut sa te ajut. O zi buna iti doresc!

| BSwwatch a răspuns (pentru BubuLina999):

Elaborata explicatie si placutawinking

| BubuLina999 a răspuns (pentru BSwwatch):

winking:*

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Convinge-l... că te place!
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Daca te place te va saruta el. Fara sa il determini tu.Problema e ca daca il refuzi, a doua oara nu va mai incerca.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
degeaba vreau eu, daca el nu simte pentru mine acelasi sentiment, pot sa ma dau eu peste cap ca tot nu il pot provoca, dar daca sentimentele si dorinta e de partea amandurora, nu trebuie sa faci nimic decat sa iti urmezi instinctul...
O frumoasa zi sa aihappy

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Eiii da ce intrebare dificilaaa big grin la mine ca baiat e de ajuns sa imi placa de fata respectiva ca mai departe ma determin eu singur si o sarut :X

| Azµre a răspuns:

Dragoste cu sila nu se poate... dacă vrea te sărută dacă nu, nu!

| Felys a răspuns:

Te faci placuta in fata lui, il atragi prin comportamentul lui, il faci sa te doreasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paii... Eu in locul tau i-as zambii muult si as fii foarte dulce cu el de fata, sau pui o prietena sa faca misto si sa-i dea lui ''semne '' ca vrei sa fiti impreuna :X

| Morrígu a răspuns:

Te laşi dorită, Băieţilor ( unora ) le plac fetele care se las greu. Dacă te place, este de ajuns să îl priveşti în ochii şi să îi zâmbeşti, nu îţi va rezista.
Însă dacă e timid, este mai dificil SAU dacă nu te place! poţi să te pui şi în cap, şi tot nu vei obţinel - sărutul dorit -

Răspuns utilizator avertizat
| alexy19a a răspuns:

Îi zici dragă, bagă-mi limba-n gură rolling on the floor))).

| gogoɴicɑ a răspuns:

Aplici regula paralelogramului.

| RuxandraV a răspuns:

Nu poţi determina un băiat să te placă sau să te sărute, pentru ca nu poţi controla ceea ce altcineva simte. Însă, dacă el te place, poţi să îi dai anumite indicii că îl placi şi tu. Poţi să îţi întorci privirea când se uită la tine (dacă îţi place în secret de el, oricum o faci, chiar şi fără să vrei), să îl priveşti în ochi atunci când vorbeşte sau să stai mereu în apropierea lui. În gerenral, baieţilor le plac fetele sfioase sau misterioase, sau care îi lasă pe ei să facă primul pas.
Totuşi, în unele cazuri băieţii sunt timizi. Dacă eşti împreună cu băiatul respectiv şi nu v-aţi sărutat niciodată, pur şi simplu întreabă-l dacă ai putea încerca ceva. Probabil o să îşi dea seama despre ce e vorba, şi atunci eşti liberă să îl săruţi tu.
Multă baftă!winking

Întrebări similare