Trebuie sa ai macar 500 de raspunsuri oferite. Apoi trebuie ca din totalitatea raspunsurilor oferite o mare parte sa fie si castigatoare. Conteaza mult si modul in care obtii aceste fundite ( raspunsuri castigatoare ). Trebuie sa provina din intrebari diverse dintr-o multitudine de categorii. Trebuie sa dai dovada de bun simt, dorinta sincera de a ajuta si sa scrii corect. a si am uitat trebuie din toate raspunsurile sa ai raspunsuri foarte multe inteligente, folositoare si fundita
sper ca te-am ajutat
FUNDA?
Primind f multe puncte, adica trebuie sa ajuti si ei sa considere ca ai dat raspunsuri folositoare incat sa primesti funditele pup :*
Pentru a deveni expet trebuie sa strangi cat mai multe fundite si puncte si sa fi apreciata pe acest site pentru raspunsurile folositoare [sfaturile] pe care le dai.Bafta!
Pentru a deveni expert TPU, trebuie sa ai multe raspunsuri folositoare, inteligente si care le folosesc celor care le-ai raspuns. Inafara de asta, mai trebuie sa ai si multe puncte plus fundite. :]
Sper ca te-am ajutat. :]
Pai prin cat mai multe raspunsuri concrete, la fiecare raspuns cineva daca vrea da o fundita si se aduna puncte din ce in ce mai multe, asta nu ar trebui sa fie gen o competitie cine are cele mai multe puncte, raspunzi pentru ca stii si vrei sa ajuti pe cineva.
Trebuie sa ai macar 500 de raspunsuri oferite. Apoi trebuie ca din totalitatea raspunsurilor oferite o mare parte sa fie si castigatoare. Conteaza mult si modul in care obtii aceste fundite ( raspunsuri castigatoare ). Trebuie sa provina din intrebari diverse dintr-o multitudine de categorii. Trebuie sa dai dovada de bun simt, dorinta sincera de a ajuta si sa scrii corect. a si am uitat trebuie din toate raspunsurile sa ai raspunsuri foarte multe inteligente, folositoare si fundita
sper ca te-am ajutat
FUNDA?
Sa raspunzi la intrebari, dar inteligent, la mistocareala, cu stiinta necitita, cu multa intuitie, exprienta si cu mult bun simt ca si"bro"sau amuzant si vei fi pe podium OK
[funda?]
Trebuie sa strangi foarte multe fundite sa raspuns la foarte mute intrebari sa ai punctaj foarte mare sa ai multe raspunsuri amuzante folositoare ...alea de acolo... funda?
Cred ca trebuie sa pui multe intrebari sa raspunzi la multe intrebari... u ce zici?Funda?