Aratandu'i ca'ti pasa. fiind foarte atenta cu acea persoana, observand fiecare mic detaliu din comportament sau din aspect. tinand minte fiecare data chiar daca este importanta sau chiar daca nu. poate din cand in cand cate un mesaj de "buna dimineata". dar ai grija! nu fa din asta o obsesie pentru ca dupa aceea el s'ar putea sa te ia ca ceva garantat al lui si sigur nu ti'ai dori asta . Succes oricum si sper ca persoana sa vada ca o iubesti! :*
Exista multe moduri de a-ti demonstra iubirea ta, partenerului tau.
Mai devreme sau mai tarziu toti ne confruntam cu aceasta dilema : "Cum sa-i dovedesc ca il/o iubesc?".
Raspunsul este cat se poate de simplu : Demonstrandu-i dragostea ta!
Am sa-ti dau si cateva exemple :
1. O cina Romantica
2. Seara sa "adoarma cu tine", Dimineata sa se "trezeasca cu tine"
(mesaje, telefoane, convorbiri)(nu prelungii prea mult discutia pentru ca te-ar putea considera prea "sacaietoare")
3. Ceva Romantic
Sper ca ti-am fost de ajutor. Succes!
Sa va iubiti sa ii arati ca il/o iubesti sa va intelegeti bine sa nu va inselati. sa nu gresiti unul fata de altul. Sa o asculti cand are ceva de zis. Sa nu ii intorci spatele. Sa incerci sa o ajuti mereu, Sa ii ridici moralul mereu. Funda? Am spus-o din suflet
In primul rand fi tu insuti si nu te menaja niciodata sa-i arati ce simti pentru el chiar si atunci cand nu mai vrei sa fi cu el pentru ca iubirea e precum o flacara se aprinde si se stinge oricit de mare ar fi
Poti incepe pentru a face ceva dragut pentru persoana respectiva... ceva care sa lase profund impresionat.sa insemne foarte mult sau prin multe chestii care pentru tine ar parea destul de nesmnificative dar destul de placute persoanei de langa tine, de exemplu prin mici cadouri, sau invitatii in diferite locatii.la un film.la o plimbare in parc etc. dar intotdeauna fii originala indiferent de imprejurare, nicioadata prefacuta sa ii porti tot timpul de grija ar fi un lucru semnificativ.deoarece vede ca te intereseaza foarte mult soarta sasi va aprecia asta
andu_8743 întreabă: