| Lililala a întrebat:

Cum e cu zapada? Va place sa bulgariti? de ce? da sa va luati bulgari, cum e?(de ce baietii "ataca "in grup? vi se pare amuzant? cum ar fi sa te trezesti, ca baiat, cu un card de fete care sa te bulgareasca din nimic)

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Pff...
Nici nu am iesit in curtea scolii azi.Veneau fetele fleasca de afara, si eu ma uitam la ele cum le bulgaresc baietii.Stii cum e? ele se vaitau da de fapt le placea.

8 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Urasc iarna!
In primul rand.nu inteleg atitudinea asta barbara a baietilor...cu ce te face mai interesant daca bagi o fata cu capul in zapada?
La mine nu este cazul dar am vazut multe fete terorizate de baieti si chiar le scot cu forta afara din clasa:-| mi se pare un obicei barbar sincer...iti folosesti forta pentru a domina o persoana mai fragila...si nu ma stiu ce am palavragit aici dar cert este ca URASC IARNAbig grin

| DenDi a răspuns:

Nu prea imi convine cand baietii ma bat cu bulgari dar mie imi place sa-i bat cu zapada. Ei ataca in grup fiindca alfel si tear putea bate

| BuuBuu_6473 a răspuns:

De ce trebuie sa existe anotimpul asta`crying
Nu`mi place iarna. Urasc zapada. E rece!

Numai amuzant nu mi se pare cand te trezesti din senin cu un bulgare in fata sau mai raustraight face direct cu fata in zapada:-s.

Deci daca se poate sa dispara cat mai repede iarna:X.

| elenush_6230 a răspuns:

Drace laughing stiu e nasol ce bataie am luat azi ( cu zapada ) laughing

| HaiTaci a răspuns:

Pentru ca in grup au mai multa putere.De exemplu doi iti dau cu bulgari, trei te tin cu fata in zapada si doi te sapunesc.Nu,nu e amuzant.Ar fi groaznicnail biting

| lally_9496 a răspuns:

laughingchiesti din astea pateam si eu cand eram in generala.bine ca si acum ma mai trezesc cu un bulgar in cap dar nalaughingasa e iarna trebuie sa ne bucuram de ea asa cum ebig grin mda si baieti fac chiestile astea ca iau cate o fata si ii baga zapada pana in gat e ceva de mult dar chiestea e ca in ziua de azi baieti nj sa se juace cu zapada ci nu de fap chinuie fetele mai mult de cat sa se juace. dar na asta e, nu trebuie sa le permiteti fetelor si scapati usor, eu imi aduc aminte cand eram in generala ieseam ultima din scolalaughingsi baieti ma asteptau la coltul scolilaughing)dar pana am pus pikiorul in prag si am scapat de nebuniilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa, frumos, un pic pentrucami place, da ca ii sparg si eu apoi big grin, si nu atacam in grup doar daca suntem nervosi pe ele cel putin eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place zapada.
imi place sa ma joc cu bulgarii din cand in cand, impreuna cu prietenii.pentru ca ador zapada.
nu suport sa arunce cineva din senin cu bulgari in mine si sa fie si necunoscut.
pentru ca sunt animalicilaughingnu, nu mi se pare amuzant, ma enerveaza la culme.
si daca as fi baiat si ar incepe unele sa dea cu bulgari m-as enerva teribil