Cand pur si simplu te gandesti doar la acea persoana, ai un zambet pe buze cand vezi persoana draga, simti ca poti face orice pentru respectivul/a.
Insa dragostea adevarata trebuie sa fie reciproca, persoana la care tii trebuie sa aiba macar jumatate din sentimentele pe care tu i le porti lui/ei. Daca numai o persoana are sentimente puternie fata de alta, nu se poate numi dragoste adevarata din pacate, ci mai mult o obsesie.
Dragostea adevarata mai poate fi caracterizata si prin intelegere reciproca, respect reciproc, incredere reciproca, practic toate chestiile legate de o relatie sa vina din partea amandurora.
Doar atunci se poate vorbi despre dragoste adevarata.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Drgostea adevarata este acea cand simti ca este ceva special intre cei doi parteneri. Succes! FUnda?
Dragostea adevarata e acel sentiment puternic intre cei doi parteneri! Sentimentul trebuie sa-l ai tu, sa simti cu adevarat, ca unii cred si au alte conceptii despre dragoste adevarata!
Dragostea adevarata este atunci cind in doi treceti peste greutati si nimeni si nimic nu va poate desparti...O dragoste adevarata e de nedescris
Dragostea e un sentiment individualizat pana la urma. E ca Raiul.Fiecare il interpreteaza diferit. Daca vei cauti explicatii nu vei ajunge nicaieri. E ceva ce simti si atat. Desigur, pentru aceia care cred in dragoste.
anonim_4396 întreabă:
AnonimFaraPereche întreabă:
liliana77any întreabă: