Pisoi, bucuria vietii si implinirea vine intai din interior oamenii nefericiti defel vor fi asa mereu daca nu se vor schimba ei intai, iar momentele de fericire pentru ei sunt scurte si situatii de exceptie. Daca te vei intreba mereu ce primesti si niciodata ce oferi lucrurile nu se vor schimba asa usor. Invata sa te bucuri de viata cu micile ei bucurii si ofera sincer si neconditionat dragoste in jurul tau, te vei simti deja implinita dupa o vreme iar cel pe care il vei avea alaturi va fi un norocos atunci, nu un amarat supus unor toane
Pentru mine, o relatie serioasa(a mea)e siguranta, e iubire neconditionata, inseamna sa iti pese cu adevarat de sentimentele celui cu care iti imparti viata, sa nu il ranesti cu absolut nimic samd.
Nu ai o continua teama de luna viitoare cand s-ar putea termina totul, si nici nu iti permiti sa"dai cu piciorul" unei relatii de genul acesta.Toate lucrurile se linistesc, uite, eu de ex. inca tremur cand stiu ca se apropie ora cand trebuie sa soseasca acasa.Si chiar daca lucrurile iau un fagas normal si calm, nu a intervenit monotonia.Nu o lasi sa intervina. Dragostea e de-ajuns.
Pot sa-ti spun ca nicio relatie nu e usoara sau perfecta, chiar daca e de lunga durata! Tocmai, ca, cu trecerea timpului, mizele sunt mai mari si sansele de a suferi, si mai mari!
Desigur, e nespus de bine sa stai in bratele lui, sa simti ca acolo ti-e locul, desi nu sti pentru cat timp...
Nu visa la povesti, doar traieste!
I`m perfect nu visez la povesti, iar in caz ca nu ai vazut am postat intrebarea ca sa primesc raspunsuri concrete de la fete care chiar au parte de asa ceva, daca nu te incadrezi si postezi un raspuns doar de dragu d a`l posta mai bine lipsa. sper ca am fost destul de explicita
anonim_4396 întreabă: