Depinde despre ce fel de schimbari este vorba,daca este vorba de schimbari exterioare sau interioare. Daca de exemplu persoana iubita incearca sa te faca sa renunti la un anumit viciu pentru ca iti dauneaza sanatatii nu o face din rautate ci pentru ca iti vrea binele,insa daca tu nu esti dispus/a sa schimbi asta la tine,el/ea ar trebui sa accepte asta. Daca este vorba de o schimbare de look sau orice apartine de asta,e ok sa isi dea cu parerea sau sa iti propuna ceva nou, dar nu trebuie sa iti impuna asta si la fel tu alegi ce porti, ce frizura adopti sau orice altceva pentru ca cel mai mult conteaza sa te simti tu bine in pielea ta.Accepta parerile, insa nu cand acestea sunt impuse sau asa.Iar daca vine vorba de schimbari interioare, treaba sta altfel.Nimeni nu ar trebui sa incerce sa schimbe pe cineva,cand pentru el insusi este greu sa isi schimbe anumite obiceiuri, defecte, reactii orice.Insa pot fi situatii in care unul dintre cei doi greseste si atunci celalalt pentru a continua relatia ii propune o schimbare.Este bine sa te schimbi,indiferent despre ce tip de schimbare este vorba daca aceasta iti aduce ceva bun, te face sa te simti mai bine, iti imbunatateste relatia cu persoana iubita sau pur si simplu este spre binele tau sa iti schimbi ceva in caracter sau comportament.
Sper ca te-am ajutat
Miha
Ar trebui sa te accepte asa cum esti, daca te iubeste.Asta e cea mai buna metoda.
Cand te accepta asa cum esti dar depinde daca tie nu tiar place ca acea persoana sa fumeze si vrei ca sa se lase de activitate ii vrei un bine atat pentru ea cat si pentru tine.
Daca incearca sa te schimbe des, din multe puncte de vedere, acea persoana nu te iubeste, ci spera sa te transforme intr-un tip pe care sa il iubeasca. In mod normal, trebuie sa te accepte asa cum esti. Sau mai e o varianta: incearca sa te schimbe pentru ca tu nu esti "modelat" cum trebuie, dar ai potential si ea ti-l observa.
Pff. ce intrebare. logik ca atunci cand t e accepta asa cum esti, ptc din asta zice ca ``te iubeste`` nu? Sa iti dau un exemplu sa zicem ca te esti ``iubita`` unui baiat. sh cand v-ati cuplat aveai parul lung, iar pe parcurs te-ai gandit sa te tunzi, sh te-ai tuns. Daca el chiar te iubeste asa cum pretine te iubeste sh tunsa sh cu parul lung sh albastru sh verde nu vine sa iti pune mese. Sper ca te-am ajutat
:* pupici sh bafta:X
Atunci cand te accepta asa cum esti iti demonstreaza ca te iubeste cu adevarat!
Baietii fac greseala sa creada ca fetele cu care sunt vor ramane mereu asa, iar fetele cred ca ii pot schimba intr-un ciudat mai bine pe baiatul cu care sunt.De aici,toate neintelegerile.
E logic insa, ca fiecare in prima clipa, este acceptat asa cum este.Nu sta nimeni sa te judece, te ia asa cum esti.Ca sa incerci sa-l schimbi pe celalalt, de fapt, vrei pe altcineva.Si,daca-i asa, atunci cauta pe altcineva!
Sa te schimbe...la comportament/gandire? Aici nu e ceva asa de rau,ca "te invata",dar pentru asta e nevoie sa nu te simti tu bine asa cum esti acum,si sa iti doresti pentru binele tau in primul rand sa te schimbi. Daca tu te simti bine asa, toate remarcile pe care ti le va face el ti se vor parea atacuri, si va veti certa si tot asa.Altfel e in regula, cand nu intelegi, lasi de la tine.
Dar daca incepe cu "nu-mi place cum te imbraci","slabeste si tu vreo 4-5 kg","nu mai bine te faci bruneta,ca nu-mi prea palce blonda,ti-ar sta mai bine",sau sa-ti shcimbi stilul vestimentar cu totul(de genul tu te imbraci in blugi,tricou,hanorac/geaca si tenesi/adidasi)pentru ca asta e stilul tau,si rar pui o fusta sau rochie,tocuri,nu te-ai simti tu ok "schimbata", deci mai bine o lasi asa.
Cine te iubeste te accepta asa cum esti, pentru ca te iubeste.Dar la un inceput de relatie nu e iubire.
Sa te accepte asa cum esti dar si sa te corecteze in greseli ca pe viitor sa nu mai faci
Scuze nu am pus eu intrebarea
a intrat soromea pe contul meu si a pus-o
aveam contul deschis
x(
Dennys1521, stai linistit! Nu ma deranjeaza.
Nu e nevoie sa stergi intrebarea.
Lasa raspunsurile sa curga!
O monitorizez si eu.