| slrs a întrebat:

Cum e mai bine sa vorbesti cu o fata sa vorbesti numa in dume si sa inventezi chestii sa o impresionezi sau sa vorbesti sincer frumos cu ea sa o intrebi lucruri care poate o intereseaza poate nu? dati-mi exemple pentru ambele feluri happy

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Vorbeste cu ea sincer dar ai grija cat de deschis. Nu intra in amanunte legat de fostele relatii daca vrei sa fii cu ea.

Nu te smiorcai legat de problemele tale. Eventual daca ai o problema doar spune-i in eventualitatea in care sunteti intr-o relatie si ar putea afecta relatia, ca sa stie, dar nu te lamenta. Eventual cere-i o parere. Dar ai coloana vertebrala si daca nu ti se pare buna parerea ei spune-i de ce crezi asta dar multumeste-i totusi ca te sprijina.

Important este sa o faci pe ea sa vorbeasca mai mult.

Intreab-o despre cum se intelege cu ai ei, ce pasiuni are, ce vrea sa faca in viata, etc.

Pune-i intrebari care te ajuta sa afli ceva despre ea, nu doar intrebari banale, desi si alea isi au rostul lor.

Intrebari gen : daca ai un prieten si il placi ai risca relatia voastra de prietenie pentru una de iubire?

sau

Ai renunta la familie pentru persoana iubita?

Chestii care sa arate personalitatea ei. Si nu o contracara. Las-o sa spuna ce simte, cum gandeste.

Nu exista ca ea gandeste bine sau rau.

E foarte bine ca iti spune chestiile astea.

Foarte bune intrebari sunt cele de genul : tu ce parere ai despe...

Daca vorbesti doar ca sa o impresionezi la un moment dat o vei da in bara. Fetele simt cand nu esti natural. Daca asta este stilul tau si asta esti tu, fa asta, dar o sa atragi doar fete la fel, care vor face totul doar ca sa impresioneze.

Nu vorbi doar in dume daca vrei sa ai o fata alaturi si sa ai o relatie frumoasa cu ea.

De vorbit in dume o faci cand flirtezi, cu o masura. Si atunci nu minti, doar ca esti aluziv si te validezi.

5 răspunsuri:
| VodkaCoca a răspuns:

Eu cand l-am cunoscut pe baiatul cu care sunt, era cu toti amicii lui, si glumea incontinu, nu pentru faptul de a impresiona pe cineva ca pe parcurs am aflat ca asta e genul lui de a fi, sa glumeasca incontinu si sa faca caterinca de toti amici lui, el e ceva de genul "baiatul perfect" asa se crede el, si eu fiind indragostita il vad la fel laughing, bine cand e de vorbit serios vorbim serios, si a 2'a chestie care mi-a placut la el, ca e asa de dulce cand vorbeste cu mine, nu conteaza unde am fi, are cuvintele lui care imi suceste mintile imediat. laughing

| FckYeah a răspuns:

Dume. ca.cat nu le numi asa, poti face niste glumite de bun gust. dar nu sa vorbesti despre pul@ pizD@ incontinuu sau alea alea. vezi tu, te descurci, be careful! si, adevarul conteaza

| Anonim00112 a răspuns:

NU inventa lucruri despre tine!
Faci o mare gresela!
Ea pana la urma va afla adevarul si nu va iesi cu bine! Vorbeste cu ea deschis si sincer!
Asta e cea mai buna solutie pentru a o cuceri!
Incearca sa aflii cat mai multe despre ea! Sper ca te-am ajutat!
Succes!
Fundita?smugsmug

| slrs explică (pentru Anonim00112):

Nu inventez sunt chiar opusul dar nu mi-a mers asa cu bunatate am ajuns sa fiu cel mai de incredere si apoi gata atat nu am rezolvat nimic si nu-mi place asta eu cred ca erau fetele de vina dar sper sa nu cred gresit

| Anonim00112 a răspuns (pentru slrs):

Spune adevarul despre tine dar nu intra in asa amnunte! Vorbeste despre un subiect comun! Spre exemplu dupa o lunga discutie intreab-o : "Auzi tie iti place de x sau de y?(x si y sa fie persoane cunoscute) Asa sper ca o vei cuceri.Desigur nu doar din vorbe ci si prin fapte!smug Bafta!