Din toate punctele de vedere (cu execeptia ca aveti vechime in cuplu, ati facut analizele amandoi si sunteti ok, ca sa puteti face fara si fara griji - SI FIDELI!) e mai bine cu prezervativ!
Chiar daca este adevarat ca diminueaza putin senzatia ambilor, aceasta este compensata prin linistea si realaxarea implicita! pe care ti-o da faptul ca stiti ca va protejati, si care se compenseaza optim, prin prelungirea preludiului! + dialog sincer & constructiv! - marea problema si nemultumire a sexului frumos! - in mod corespunzator!
Mai citeste si practicati si Petting-ul inainte, ca sa va fie cat mai bine!
Nu inteleg de ce se feresc toti de prezervative...sunt chiar ok! sincer, multi cauta pretexte sa nu le foloseasca-nu sunt incomode cum spun unii si nu reduc din placere.eu am facut-o numai cu prezervativ si sunt multumita.nu ma bag la pastile sau alte metode contraceptive pentru ca este mai comod si mai "la indemana", plus ca te protejeaza de boli...nu poti stii ce surprize te asteapta daca o faci fara.ramane la alegerea ta, important este sa vorbesti si cu partenerul tau, sa ajungeti la o intelegere daca nu se poate face "treaba" cu prezervativ.
Cel mai bine e cu. Evita sarcina si bolile! Baiatul nu mai simte atat de multa placere iar pe unii chiar ii incomodeaza. Fata simte un cauciuc in ea...
Mai placut cred ca e fara dar mai sigur si mai bine e CU! Succes!
Ok, pai daca foloseste prevervatiz, sa-r putea sa se simt "putin" delicat, pentru ca sa-l putea sa-l incomodeze, dar nu se stie, daca nu aveti prezervativ, si el considera ca poate sa isi controleze ejacularea, e ok, dar din punct de vedere al placerii e mai placut fara un plastic elastic pe penisul lui si in vaginul tau, deci daca vrei o placere mai mare fara prezervativ.
Acum, de puţină vreme am trecut la "fără".
Până acum, 6 ani de la începutul vieţii sexuale am folosit absolut de fiecare dată prezervativul.
Într-adevăr, este mult mai bine şi pentru mine dar şi pentru ea fără. Anticoncepţionalele sunt pentru scopul ăsta dar, într-adevăr, trebuie fidelitate, supraveghere medicală şi atenţie (să nu se uite pastile).
Răspunsul utilizatorului "harciog", deşi cu limbaj uşor colocvial, este foarte edificator.
Pentru femeie plăcerea este diminuată în proporţie mai mică de prezervativ, doar prin faptul că nu mă simte cu totul. Pentru bărbat plăcerea este diminuată în proporţie mult mai mare şi pot spune asta doar din punctul meu de vedere căci toţi oamenii avem fiziologii diferite
Salut!
Daca ne gandim la stramosii si bunicii nostri ca nu foloseau prezervative pentru protectie ci alegeau "momentul potrivit" in care isi descarcau hormonii si se bucurau unul de altul, mai placut pentru partener va fi ca si pentru tine, adica "fara prezervativ".
Cu prezervativ sau fără fata nu simte mare chestie. E cam același sentiment. Tocmai de aceea pentru ele este foarte util și mult mai sănătos prezervativul, față de anticoncepționale care te dereglează hormonal și nici nu sunt la fel de eficiente. Pe de altă parte băiatul insistă foarte mult să renunțe la prezervativ, pentru că plăcerea este mult mai mare pentru ei. De aici se stârnesc ciondănelile despre relația sexuală dintre cuplurile adolescentine.
Eu una, recomand prezervativul.
Depinde de persoane.medical e indicat cu prezervativ dar fara simti o placere aparte
Da e mai de nadejde cu dar mai placut fara ci si pentru baiat ci si pentru fata
Daca este fara prezervativ senzatie de placere la femeie, este mult mai intensa pentru ca simte tot penisul in vagin si in plus simte si sperma care o inunda.
Toata problema este sa tina calendarul iar daca nu se poate asa, atunci el trebuie sa ejaculeze afara.
Pentru barbat este evident ca este mai bine fara pentru ca placerea este de 2 ori mai mare cand ejaculeaza in ea.
beausingurlamasamea întreabă: