Pai uneori e foarte bine singur: nu te streseaza nimeni, ai mai mult timp pentru tine si asa mai departe... Dar fiind singur in unele momente te vei si simti singur, si vei simti nevoia sa fi/sa te simti iubit De aceea parerea mea este ca este mai bine intr'o relatie deoarece mereu ai pe cineva alaturi care sa te iubeasca.
Ehh daca e asa ii spui pur si simplu ca ai treaba si il lasi sa se calmeze )
Na las-o atunci
Ambele,atunci cand esti intr o relatie, cateodata simti nevoia ca mai vrei sa fi si singur........si invers
Depinde de la o persoana la alta
Eu de ex uneori ma simt mai bine singura... dar apoi nu stiu parca uneori sunt prea singura ... deci tu decizi, nu noi iti spunem cum sa fii
Tu stii ce e mai bine pentru tine noi doar te ajutam , deci lasa.ti sentimentele libere si ele decid
Cel mai bine e intr-o relatie.Ai cu cine sa-ti impartasesti sentimentele, ai pe cineva care tine la tine si te simti mereu iubit...dar inca nu stiu asta pentru ca inca nu am fost cu cineva
Uite as spune ca trebuie sa fii intr-o relatie cand vei fii mai mare vei avea copii(daca vrei tu bineinteles) copii sunt cea mai mare bucurie pe acest pamant a unei mame eu as spune sa fii in relatie
eubah întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: