Dragostea e dulce cand sentimentele sunt reciproce :X, dar este si amara cand nu este corespunsa sau cand te face pers iubita sa suferi!
Dragostea se bazeaza pe incredere, prietenie, respect, sinceritate, fidelitate, comunicare. Daca toate astea exista intr'o relatie atunci dragostea este DuLcE
Si la mine tot amara. Cand incepea sa se indulceasca, totul se termina. Atunci cand era cel mai bine si mai frumos.
Depinde de situatie.atunci cand ai o persoana pe care o iubesti si sentimentul este reciproc dragostea este foarte dulce, insa atunci cand doar iubesti o persoana fara ca ea sa te iubeasca atunci este foarte amara. Totusi daca ai trecut prin a doua situatie capul sus!
Dulce si amara, mai mult dulce dar daca ar fi doar dulce te-ai plictisi trebuie si putin condiment.trebuie sa iti amintesti cu placere momentele frumoase si sa arunci la gunoi pe cele rele.
Amandoua.
Nu cred ca poti gasi dragoste doar dulce sau doar amara...
Sper sa nu ma insel
Deocamdata, sunt indragostita... si nu stiu daca sunt indragostita de cine trebuie. Dar viata merge mai departe, mai ales ca eu sunt mica.(14 ani jumate)
Amandoua.Frumoasa sau trista iubirea exista.Am trait si momente grele, dar efortul a meritat pentru momentele "dulci".
Eu am avut norocul numai de dragoste dulcesi sper sa nu am parte de o dragoste amara neverDragostea poate fi si dulce(atunci cand ambele persoane care formeaza cuplul se iubesc, se inteleg unul pe altul etc.)si amara(atunci cand in relatie este implicata doar o singura persoana, iar cealalta nu face decat sa-si bata joc de sentimentele celui care daruieste iubire)deci ma astept la orice...
Pentru mine e...palpitanta,provocatoare,chiar complicata.
As zice si amara pentru ca imi amintesc de o intamplare putin haioasa. Eram cu prietenul meu si dupa ce placam dintr-o locatie unde am stat aproximativ 2 ore, imi zice " Ideea a fost chiar faina, insa am o sete de lup, e si cald si tu ai avut gust amar, de la parfumul ala oribil...". Foarte tare este ca mi-a pus putin{mai mult} neuronii in miscare. Adica de'abia a doua zi am realizat ca mi-a zis c-am fost amara de la parfum. Problema era ca de obicei il incanta mirosul parfumului.
Bafta.
La mine? Dulce-acrisoara. Amar e un gust prea dur si insuportabil cand vine vorba de dragoste. Nu cred in dragoste fara suferinta. Deloc.