| Foxyyyy a întrebat:

Cum e posibil sa crezi in "dragoste la prima vedere"? Adica,aia e o atractie intensa, in niciun caz dragoste..cum poti sa ai sentimente pentru o persoana ce nici nu o cunosti?! Voi ce parere aveti?

36 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sunt prieten de familie cu 2 cupluri casatorite cu multi ani in urma, cu copii si o viata de familie de invidiat. Cei doi prieteni intro buna zi cu totul intamplator au luat masa intro cantina studenteasca a campusului Puskin (de fete pe acea vreme) unde luau masa aproape in totalitate doar fete. In timp ce mancau la o masa alaturata s-au asezat 2 fete studente si ele cu care au intrat in vorba, le-au mai si tachinat dar pana la final au reusit sa le convinga sa mearga la o plimbare in parcul din apropiere. Din acel moment au ramas nedespartiti pana in prezent. Oare cum se poate numi aceasta intamplare absolut reala? Eventualele comentarii le las in seama ta.

| Foxyyyy explică (pentru corbulalbrosu):

Pai e real, e plin de cazuri de genuri. Respectivii s-au cunoscut in acea zi si apoi a urmat sa aiba o relatie si asa mai departe. Ma refer, e imposibil sa vezi o persoana ce iti place cum arata fizic, iar in secunda 2 sa spui ca o iubesti. Asta e naivitate, nu poti iubi o persoana pe care nu o cunosti.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Foxyyyy):

Nici unul dintre ei nu a mai avut o alta partenera nici inainte nici dupa.

| RAY a răspuns:

Eu numai cred in iubire nici la a mia intarnire, barbati se gandesc doar la sex, femeiile doar la banii sau fug la primul cand nu le faci pe plac

| Gunoi a răspuns:

"Dacă dragoste nu e nimic nu e"
... E în primul rând atracția fizică blushing apoi aș spune că depinde de cum se înțeleg *comunicarea* și viziunea asupra vieții, care din păcate e eronată cum a spus și Ray, bazată pe principii și ideologii care definesc controversata "dragoste pe interes'

| Foxyyyy explică (pentru RAY):

Si femeile nu se gandesc? Si din astea pe interes ai avut tu ''norocul'' sa intalnesti, daca numai la pitzipoance a uitati...of of

| Foxyyyy explică (pentru Gunoi):

E eronata in cazul unora, nu toti au patit la fel ca Ray sau ca altii ce nu mai cred in iubire doar pentru ca au fost dezamagiti.

| RAY a răspuns (pentru Foxyyyy):

Si femeiile se gandesc la sex desigur doar suntem oamenii, daca eu asa cred asta e, fiecare crede in ce doreste el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu unul iubesc o persoana dupa ce o cunosc, altii o "iubesc" la prima vedere. poate de aia "relatia" multora nu trece de primele 2 luni ori prima partida de sex

Asa e, doar ca ai o viziune ce te tine pe loc, sa spun asa. Cam prea sumbra.

| Foxyyyy explică (pentru anonim_4396):

Bine spus! happy

Daca realitatea e sumbra de ce sa o ignor? o accept asa cum este ea

| gemeni6226 a răspuns:

Mie m-i s-a intimplat cind am avut 25 de ani si calatoream cu trenul cu prietenele la mare am intilnit pe tren un baiat de care mi-a placut foarte mult.Mergea in delegatie la Brasov.Am vorbit noi vreo patru ore si ma simteam in al noualea cer.Am simtit ca el este baiatul pe care l-am asteptat toata viata.Inainte sa coboare mi-a cerut nr de telefon de acasa.Pe vremea aceea 1987 nu era internet nu erau telefoane mobile, era doar telefon fix. Dupa doua saptamini ce am venit acasa nu stiam de o sa ma sune sau nu. Dupa ce am ajuns acasa mama mi-a zis ca m-a sunat un baiat si a zis ca o sa ma mai sune.M-a si sunat a doua zi ne-am intilnit, am umblat noi asa doi ani de zile dupa care ne-am casatorit.

| Foxyyyy explică (pentru gemeni6226):

Foarte frumos, felicitari!

E sumbra fiindca doar partea sumbra vrei sa o vezi.

Posibil si asta

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eu nu cred in dragoste la prima vedere, eu cred in sex la prima intalnire

Poate daca as gasi o fata care sa nu minta 90% din ce spune intro conservatie de 5 minute as gandi diferit

Ai grija la ce fete te uiti, sper ca nu le cauti prin cluburile de noapte laughing.

Nici vorba nici nu merg pe acolo, ma refer la simple conversati cu sexul opus

Si de unde esti asa sigur ca respectivele mint?

Sunt convins de asta

Nu ai dat nici un argument totusi...

Eu inteleg ca isi aperi propiul sex e ceva normal si eu as face la fel pentru ca aparam de ceea ce apartinem

Nu imi apar propriul sex, rar ma inteleg cu femeile laughing), deci stai linistit nu e vorba de asta. Doar voiam sa susti cu argumente ceea ce zici, altfel e degeaba.

De ce te intelegi rar cu femeile?

Nu stiu de ce, nu prea am lucruri in comun cu majoritatea, de mica ma inteleg mai bine cu baietii.

Eu din contra nu suport baieti ca vorbesc vulgar si ca sunt prosti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Foxyyyy):

În sfârșit cineva care spune asta. T.N.X GOD.

| Foxyyyy explică (pentru anonim_4396):

Ma bucur ca mai sunt si altii de acord laughing.

Întrebări similare