Copii...gata pauza terminati serios...cu Siviun95 m-am mai intalnit si prin alte parti.Nu va ma luati unul de celalalt ca nu are rost zau acum..cineva a pus o intrebare la modul serios nu sa va luati voi la paruiala ca doua fetite.silviu esti mai mare ca mine cu juma de an..si tu aditza esti mai mic cu juma de an asa ca eu sunt arbitru aici si va zic ca va dau cartonas rosu daca nu incetati.nu serios acum gata lasati ciondaneala ca nu demonstrati altceva decat ca aveti 3 ani amandoi! Sper sa nu va luati de mine acu'!
E divin, e foarte taree e ca o shaorma cu de toate)) te simti in al 10-lea cer ce poate fi mai placut decat sexu? sexu este ..este FANTASTIC! funda? ))
Copil dar totusi mai mare decat tine..desteptu-le..ti-am zis ce ti-am zis pentru faptul ca ai cerut "funda" ce boala..numai pe fetitele de 12 ani le vedeam ca faceau asta.ce rezulta de aici? Si vad ca ai mancat niste litere.te-au luat trasnpiratiile de la emotii? vorbeste mai frumos dar in primul rand invata sa scrii si dupa mai vorbim
Copii...gata pauza terminati serios...cu Siviun95 m-am mai intalnit si prin alte parti.Nu va ma luati unul de celalalt ca nu are rost zau acum..cineva a pus o intrebare la modul serios nu sa va luati voi la paruiala ca doua fetite.silviu esti mai mare ca mine cu juma de an..si tu aditza esti mai mic cu juma de an asa ca eu sunt arbitru aici si va zic ca va dau cartonas rosu daca nu incetati.nu serios acum gata lasati ciondaneala ca nu demonstrati altceva decat ca aveti 3 ani amandoi! Sper sa nu va luati de mine acu'!
Frumoooooooooooos....La mine a fost chiar special..lumanarele parfumate, muzicuta in surdin, un paharel de sampaniutza si muuuult preludiu pupaturi mangaieri...a fost splendid
Daca e cu persoana potrivita la momentul potrivit e cel mai minunat lucru care ti se poate intampla!
pafta si nu ezita sa o faci!