| Veronicaaaaaa a întrebat:

Cum e prima noapte de dragoste? adica cum sunt durerile, etc. sunt insuportabile sau e destul de ok?

7 răspunsuri:
| Christtine a răspuns:

Sper doar sa nu fie virgin.happy iar daca e prima data pentru el cand dezvirgineaza nu neaparat e foarte dureroshappycel putin la mine am fost prima lui virgina si a fost prea atent, grijuliu si rabdatorhappy a durut la inceput ca na. s rupe cvhappy e ca si o taietura. cand te tai te doare iar dupa cv timp nu mai simti mare lucruhappy iar cine spune ca te doare ca un vaccin-> mintehappy doare ceva mai tarebatting eyelashes oricum e prima dataoh go on. merita dupa aiabatting eyelashes si atentie, protejati-vahappy

| doc69 a răspuns:

Depinde de fiecare oricum clar nu insuportabile altfel eram napaditi de virgine.by the way tine minte ca gheata e un anestezic natural si merge si la un joc erotic

| andreiuuutza a răspuns:

Depinde de el.
Daca are experienta si multa rabdare si grija, doare putin, suportabil, sau poate deloc.
Daca el e virgin si neexperimentat sau mai grabit si esti prima pe care o dezvirgineaza, sigur doare mai tare.

| NonEinstein a răspuns (pentru andreiuuutza):

"El e virgin si neexperimentat sau mai grabit si esti prima pe care o dezvirgineaza" Cu sigurantă el e virgin si să nu fie prima pe care o dezvirgineaza, ai grijă la pleonasme.

| andreiuuutza a răspuns (pentru NonEinstein):

Din punct de vedere gramatical,avem,in limbaj informal,o propozitie, legata prin conjuncta "sau" de o propozitie cu predicat subinteles("este"-constructie permisa in limbajul familial, informal), urmata de alta conjunctie,"si" prin care se leaga o a treia propozitie, impreuna cu care formeaza o fraza.Pentru NonEinstein, s-ar traduce:el e virgin si neexperimentat sau(alta varianta) mai grabit si esti prima pe care o dezvirgineaza.Nu cred ca era atat de greu de inteles astfel incat sa iti para un pleonasm evident.Credeam ca este un site unde este permis limbajul informal, dar se pare ca unora le place sa isi demonstreze abilitatile gramaticale.

| NonEinstein a răspuns (pentru andreiuuutza):

Eu nu am nimic cu tine personal, doar vreau ca pe viitor sa iti recunosti singura greseala, pleonasm in cazul acesta.

| KittyKit a răspuns:

Durerea este suportabila...Ca sa iti dau un exemplu, este asemanatoare cu cea de la un vaccin. Dureaza doar cateva secunde apoi vei uita de ea.Nu isi face griji, daca ai incredere in el si iti doresti asta cu adevarat va fi minunat kiss

Întrebări similare