In functie de frica singuratatii care o ai. Cand faci fata nu ai nevoie de o relatie altfel cauti sau astepti pe una ca sa ai pe cineva langa tine. Bine nu e pentru oricine pentru ca ies scandaluri batai sau crime - altii nu doresc deloc si categoria 3a se multumeste cu orice doar sa fie intr-o relatie fara sai pese de riscuri inselat sau ca ea comanda in casa - sau invers. Un dentist se tot lauda la pacienti si personalul medical ca nevasta il inseala cu diversi barbati dar nu o lasa deloc
Te paste dezamagirea si suferinta, in femei sa nu ai incredere niciodata, ele nu pot face diferenta intre adevar si minciuna, plus ca te lasa cand nu-i faci pe plac, niciodata o femeie nu e multumita de nimic asa ca zboara din floare in floare ca albinele
Pai parca baietii zburau din floare in floare
Si aia la fel si eu daca eram frumos faceam la fel, dar mi am descarcat frustrarea pe moment
Iti cauti nevasta? Mai intai de toate schimba poza aia, schimba-ti atitudinea, fa-ti o freza decenta, repara-ti freza castron pe care o ai, ia si tu niste haine de duminica si apoi esti valabil pentru agatat
E chiar fain, e că și cum te-ai da ca pe un curcubeu și toate probleme și apăsările ar dispărea cat ai zice pește.
Bucură-te de momentele in care ești tânăr, lasa iubitele, că de cele mai multe ori, când îți faci o prietena, iubita, sotie, intervin și alte responsabilități care ții se pun pe cap.
E misto am vazut azi un cuplu in 105 se lingeau intens, presupun ca e fascinant nu am experimentat asa ceva desi am 28
Fa un credit la banca, nu il plati..si lasa-i sa te sune, si ai sa vezi cum sa ai o iubita
Vreau și eu o iubită diferită. O blondă de aceea cu măciucă în cap și toace și toate cele. Toate blondele cu măciucă în cap să îmi scrie!