E minunat! E o senzatie intensa de placere, greu descriptibila, care te bucura si te relaxeaza la maxim!, ca si cum scapi de o mare povara, adica de tensiunea sexuala specifica acumulata! Dar cel mai bine e sa inveti intai arta Petting-ului (vezi detaii pe net!), cu un tip curat, fin, rabdator si sa si simta ceva pentru tine! Multe fete ajung initial singure, sau cu alta fata, la orgasm... de tinere! Mare atentie la igiena generala, si mai ales locala! manichiura Impecabila, cu ungiile scurte, bine pilite si foarte curate! Orgasmul poate sa nu apara imediat, datorita lipsei de experienta si a erotizarii (maturizarii) specifice ale traseelor nervoase dinspre zona genitala spre creier! De asemenea, el nu trebuie "vanat" trebuie sa inveti sa te bucuri de toata bogatia de senzatii complexe, si variate, in cadrul preliminariilor=mangaierilor! Vine/apare cand esti foarte excitata, dar si relaxata! Adica trebuie sa fie un mediu potrivit, sigur, curat, muzica, etc. slow... Daca esti inca fata, nu te grabi! Asteapta cel putin pana la 18-20 de ani, cand vei putea constientiza cu adevarat implicatiile inceperii vietii sexuale! Si numai cu Prezervativ! Success! Ar fi foarte bine daca ai citi cartea "Lectii particulare" a dr. Cristian Andrei / 9595, de la editura Humanitas, si, sau, "Totul despre sex" a dr. David Reuben, editura Curtea veche... Ai mare grija!
Eu cred ca difera de la femeie la femeie. Pot sa-ti spun doar care e senzatia mea. Este o eliberare brusca si foarte placuta, un confort maxim care se instaleaza brusc, o relaxarea fantastica, imposibil de apreciat in afara experientei.
Pentru tine draga mea exista orgasm intern si extern. Am citit ce ti-au raspuns si ceilalti membrii. nu sunt in totalitate de acord daca imi permiti. in primul rand nu ti-as recomanda sa incepi viata sexuala asa tarziu cum ar fi 18-20 de ani. chit ca este de o moralitate foarte buna (eu dispretuesc fetele care incep de la 14 15 ani, chit ca se intampla des) dar ideea e ca acele fete stiu sigur ca pot avea o sarcina foarte sanatoasa. cu cat mai repede, cu atat ti se dezvolta corpul. Se vor mari sanii, control hormonal la o varsta mai inaintata etc. in cazul in care incepi sa nu te sperii daca ti se deregleaza menstruatia sau o sa ai simtome ciudate. e normal. 2. la fete orgasmul dureaza de la 60 de sec pana la 2 ore, depinde de barbat si pana la urma si de tine. oricum nu te astepta la orgasm, mai ales ca inca nu est "fata mare". o relatie sexuala trebuie sa fie placuta si nu neaparat sa aiba un scop. vezi cum te simti. Ai grija de tine si nu fi naiva, sunt multi baieti rai in lumea asta. succes.
Vino pe la mine glumesk nu stiu presupun k o sa afli cand o sa-l ai pup :*
anonim_4396 întreabă:
LiveTheMoments întreabă: