Depinde de persoana pe care o ai alături.
Dacă ai o persoană bună la sulfet care chiar vrea să fie cu tine și ține la tine, atunci e super. E frumos să știi că cineva te place și că îi pasă.
Pe de altă parte, dacă dai peste o persoană care nu ține la tine cu adevărat și care nu îți este potrivită, lucrurile pot sta foarte prost și nu cred că acea relație va fi de durată.
Poate relația prietenei tale trece printr-un impas. Fi acolo lângă ea și susține-o cum poți, dar las-o singură să-și rezolve problemele.
De fapt,ea a incercat asta mai mult pentru a vedea cum e.Ea nu prea il place pe respectiv, da' doar asa...a experimentat ceva nou.Dar acum ii pare rau, ca totusi nu se poate desparti de el(nu vrea sa-l supere)si asa, intr-adevar, e naspa.
Bine gandit Sunt de partea ta
Da, e placut doar daca stii sa iubesti si ea stie sa te iubeasca. Probabil pentru aceasta compatibilitate contribuie si zodia celor doi indragostiti. Din cate am observat, horoscopul si descrierea zodiilor nu prea sunt doar niste fleacuri pentru atras trafic pe site sau audienta pe post. Inclin sa cred, din cate am citit despre zodia mea, dar si despre celelalte, ca intr-o oarecare masura se potrivesc acele caracterizari ale caracterului, aspectului fizic, inclinatiilor artistice, etc. a acelei zodii, cu cele ale individului.
Eu sunt băiat şi am prietene doar fete...am 3 pretene fete şi face cât 100 de prieteni băieţi
E fain.
Bine,eu stiam ca fetele sunt mai interesante si mult mai amuzante decat baieti deci...te inteleg
Din ceea ce vad in jurul meu, majoritatea persoanelor care sunt intr-o relatie sunt deprimate si apatice. In cercul meu de prietene suntem cam 6 fete. 2 din noi au prieten si se vede diferenta daca te uiti la noi cele care nu avem prieten, suntem vesele si energice, iar cele 2 care au o relatie sunt mai tot timpul ingandurate si irascibile, fara chef de viata. Si nu vorbesc doar din proprie experienta. Vad asta tot timpul in jur.
Nu vreau sa-mi dau cu parerea si sa spun ca e mai bine singur pentru ca sunt unii oameni care se simt mult mai bine intr-o relatie. Deci nu e o regula. Insa din ceea ce vad in jurul meu trag concluzia ca relatiile te restrictioneaza, iti fura din libertatea pe care o ai cand esti singur.
Incearca sa ai o relatie, vezi cum te simti, apoi decizi. Desigur depinde si de partenerul pe care ti-l vei alege.
O relatie...hmmm,nu prea e genul meu(pe moment). Si eu zic la fel, ca nu mai ai libertate sa faci orice. Nu mai poti sa te dai la alt tip pentru ca ai prieten, de exemplu Dar da, si mie imi place mai mult singura(deocamdata)
Nayuky întreabă: