| cristorindo a întrebat:

Cum e sa faci prima data sex?

Răspuns Câştigător
| lorette_6455 a răspuns:

Buna! aseara am fost pe strada si era si un baiat de care mie imi placee.Si am fost cu o fata la magazin si apoi cand am venit l-am vazut pe baiatu ala (andrei),ca era in mijlocu drumului cu baietii si cand eu cu acea fata neam apropiat un baiat (noi ii zicem blondu) a venit prin spatele lui andrei si la apucat de umeri si a venit spre mine cu el si mi-a zis IA UITE MA MIHAELA,ANDREI MIA ZIS CA TE PLACE si cand a zis asa m-am uitat in ochii lui si el in ochii mei si am vazut nu stiu o sclipire si era rosu la fata de rusinehee hee (mentionez ca de felul lui e mai cuminte, mai rusinos, dar frumossss:X:X:X:X:X:X:X:Xlove struck) ce sa fac oare sa accept? in seara acea sa purtat ffff frumos cu mine eu stau cam departee si era intuneric si am rugat o fata sa mearga cu mine si el a zis ca se ofera el sa ma ducka pana acasaaa...si cand am ajuns acasa m-a luat in bratee si mi-a spus ca ma iubestee...:X si atunci mi-a pus o mana pe fund si ma strans tare in brateee si apoi m-a pus pe bancaa si s-a pus langa minee si am inceput sa ne jucam eu l-am atins in zona aceea, si deja simtisem ca se intarisee:X si el baga mana in pantalaloni adica mia desfacut cureaua, si ma tot saruta pe sani si-mi zicea incontinuu ca ma iubeste cred ca mi-a zis de un milion de ori si apoi ma pucat de gat si m-am sarutat cu el dar sarut frantuzesc a durat 10 minutehee hee si doamneeee imi venea sa sar pe el (ce excitata eram is cat de bine ma simteam) ce ziceti oare este baiatul potrivit pentru mine?thinking (cat despre sex este multa placere )

6 răspunsuri:
| chelie91ptm a răspuns:

Prea marfa; x

| chelie91ptm a răspuns:

Cool

| chelie91ptm a răspuns:

Prea bine

| pitbull60 a răspuns:

Brici :X

| luniii a răspuns:

Cu indemanaretonguelaughing

| lorette_6455 a răspuns:

Buna! pai banuiesc ca ai auzit ca prima data cand faci sex se numeste dezvirginare, prima data poate nu e tocmai foarte placut fiindca nah.e dezvirginarea si doare (la fete se rupe himenul, o pielita care acoera intrarea in vagin) si la baieti se poate rupe ATA dar sunt unii care nu li se rup de la primul contact sexual nici la al doilea etc.Sunt unii baieti care imbatranesc si mor cu ata nerupta.Prima data va curge sange pentru ca este normal, si poate nu ese ca la cartee prima data dar de a doua oara sigur iese...winking daca ai vrea sa ai acum primul contact sexual ai grija de protectie...winkinghappyfunditaaa?:O3 pa, pa multa sanatate:*

Întrebări similare