Depinde cu cine o faci..., la ce varsta..., daca esti fata sau baiat...
Un baiat isi poate incepe viata sexuala cu o tipa mai mare decat el..., care sa nu fie neaparat prietena lui.>poate fi placut impresionat...sau dezamagit de sine..., de ea...
O fata, daca alege sa se daruiasca iubitului ei, fiind sigura si asigurata de toata dragostea lui, poate simti un usor disconfort., durere, dar tandretea lui, soaptele lui ii pot face placerea mai mare decat durerea!
Belea cu voi fratilor nu e ceva rusinos. da imi place.care mai de care. ) ma mir ca nu v-ati gandit vreunu la sensul.figurat.adica.cum e sa faci sex prima oara...parca vad . dai pantalonii jos. dai si chilotii. o rogi frumos sa se dezbrace.asa...si ajungem la partea in care bagi bmw-ul in garaj ea tipa.de emotii.ca ii plae bmw-ul.si asa mai departe
care vrea s-o plimb cu bmw-ul?
Vreau si eu sa fac sex ..cine vrea sa imi scrie pe skypeulalex43573(sunt fata)
Pai e cam greu unele fete vor sa o fac de la 12 ani.Si sa o faca cu unii de 14-15 ani.Si daca iti place atat de mult de el si nu poti sa suporti ca el nu mai e virgin si a facut sex cu multe fete si te-a intrebat pe tine daca ai vrea sa faci sex cu el si tu nu stii ce sa ii zici, ba ii zici, da ba ii zici nu, nu poti sa iei o decizie corecta.Si daca o faci la varsta asta si el nu tine deloc la tine e foarte nasol...Mai bine astepti baiatul potrivit cu care sa iti incepi viata sexoala.De exemplu eu am 12 ani si m-a intrebat un baiat de la a7a daca vreau sa fac sex cu el.Eu ba ziceam, da ba ziceam nu. E foarte greu sa iei o decizie.Asa ca o sa astet baiatul potrivit la momentul potrivit.