Depinde cu cine o faci..., la ce varsta..., daca esti fata sau baiat...
Un baiat isi poate incepe viata sexuala cu o tipa mai mare decat el..., care sa nu fie neaparat prietena lui.>poate fi placut impresionat...sau dezamagit de sine..., de ea...
O fata, daca alege sa se daruiasca iubitului ei, fiind sigura si asigurata de toata dragostea lui, poate simti un usor disconfort., durere, dar tandretea lui, soaptele lui ii pot face placerea mai mare decat durerea!
Este placut sa faci sex cand intra penisul in curisor e super tare va recomand sa folositi prezervative ca de la fata sa ajungi mama asa e de placut
Ma numesc alex sunt din orasul turnu magurele si am 14 ani daca o fata vrea sa fac sex ca mine sa sune la 0761147286
Ma numesc alex sunt din turnu magurel si am 14 ani daca vreti sa faketi sex sunati la nr 0761147286
Si eu as vrea s-o fac adica nu stiu pe bune stau si ma gandesc ca noi tinem unu la altu si as faceo pentru prima data dar dupa aia iar ma gandesc ca 1 e mare pacat 2 nu o sa mai fiu virgina am 15 ani jum
Este foarte placut chiar si prima data conteaza f mult daca tineti unul la altul
Pai depinde cu cine o faci intr-adevar e dureros dar e si placut... Daca sa zicem ca faci sex cu forta pe prima oara atunci va fi fff dureros.
Daca esti baiat nu ai nimic! Daca esti fata lucrurile se schimba... Prima oara cand penisul intra in,, puta'' te doare si te ustura tare tare, a doua oara la fel, si a treia dupa care te obisnuiesti ve vedea ca te simti in al noua-lea cer! Bafta la pat!
Vreau si eu sa fac sex ..cine vrea sa imi scrie pe skypeulalex43573(sunt fata)
Eu am 12 ani este bine?
cu ce baiat de ce virsta se poate?
Hey, sunt cu un baiat de 5 luni, si mi-a propus sa o facem, dar eu sunty virgina, si nu stiu ce sa fac. Am acceptat sa o facem, dar simt ca inca nu sunt pregatita.