| denisa_2911 a întrebat:

Cum e sa iubesti?

Răspuns Câştigător
| apashuu a răspuns:

Sa iubesti...hmm. Pai sa vede ce inseamna sa iubesti, inseamna sa ai pe cineva caruia sa ii zici iubit sau iubita, sa mergeti impreuna la plimbare sa faceti lucruri amuzante impreuna, sa stii ca la orice ora din zi sau noapte el sau ea se gandeste la tine si daca suni la 2 dimineata sa ti raspunda o voce calda si atunci cand vorbesti despre ea sau el sa te simti ca un super om pentru ca ai ceva ce alti tanjesc sa aibe.Asta inseamna sa iubesti sa ai incredere in cel de langa tine si totul sa capete alt sens cand esti cu el sau ea. O lume in care sunteti doar voi.

10 răspunsuri:
| Opt1k a răspuns:

Pai nu stiu daca se poate exprima in cuvinte.si mai depinde ce simte fiecare.eu as zice ca fara iubire nu poti trai. e super. incearca si tu!big grin

| Opt1k a răspuns:

E ca un drog iubirea asta. odata ce ai inceput nu te mai poti lasa!

| cryss_6160 a răspuns:

Depinde pe cine... Daca persoana pe care o iubesti te iubeste si ea e bine... dar daca nu e cel mai rau lucru crying

| Bianca_2742 a răspuns:

Intr-un cuvant frumos.

Răspuns utilizator avertizat
| LoveAngel223 a răspuns:

Sa iubesti este ca si cum ai mirosi ceva frumos si nu ai puterea sa te dezlipesti. Cand iubesti totul este posibil. Este frumos mai ales cand vezi persoana la care tii si iti apar acei fluturasi. Intr-un cuvant este minunat

| ooOOMrDibbsOOoo a răspuns:

Sa iubesti, hmmm buna intrebare, sti, si eu ma intrebam acelasi lucru, cum este sa iubesti pe cineva, mai ales daca ai incredere in acea persoana si apoi o prizini ca te inseala? prefer sa mor burlac decat sa trec printr-o asemenea experienta...

| Damian a răspuns:

E de raht, numai suferinta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca nu se poate in cuvinte ee superrr oricum iti dau sintomelaughing iti vine ceva in burta nu mai ai pofta de mancare si altele.

| SexyGirl4You a răspuns:

Tu esti emo? din curiozitatestraight face

Întrebări similare