anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum e sa iubesti (o fata)?
Sincer am fost cu multe fete dar nu le-am iubit. am fost de dragul de a fi. intelegeti voiwinking

Răspuns Câştigător
| Alex_1359 a răspuns:

Eu te'n teleg perfect cand zici cuvantul "iubesc" trebuie sa il simti si bineinteles cu cuvantul "iubesc" vin si multe responsabilitati sincer imi pare rau ca am iubit o persoana care nu merita asta happy, parerea mea sincera nu iubii niciodata o sa suferi, mult stres, multa bataie de cap, stai asa cum esti ca e bine. bafta, apropo cati ani ai?

10 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Imi plac baietii hotarat ca tine care nu pierd timpulove struck

| Азбука a răspuns:

Ai grija ce-ti doresti... tongue - si cand te vei indragosti, iti vor zbura fluturii si-n minte, si-n stomac laughing - dar si-atunci [te] vom intelegewinking

| harciog a răspuns:

Sa-ti umple scula de ginduri.

| highheadshot a răspuns:

E cam aiurea

| pitbull93 a răspuns:

Ma si eu sincer iti zic ca mai bine e sa nu le iubesti, dupa ce te desparti de ele vei suferi si crede-ma ca i naspa, mai bine nu te indragosti chiar daca i fainsa fi da hoh numa in caz ca nu te vei desparti de ea dar sunt cazuri foarte rare.

| ReBeKuTzA a răspuns:

Uite eu sunt fata si stiu ce inseamna asta si eu iubesc, daca tu chiar o iubesti incearca sa despoperi cine e prietena ei cea mai buna.Incarca s-o comvingi sa puna niste vorbe bune pentru tine, ceva de genu:uite baiatu ala e dragut cred ca te place! etc.Dar incearca sa te uite mereu cand e in preajma ta la ea poate te place! Daca vrei da vorbim uite id meu rebecagusa.Suces su tipa aceea!

| ZaineaM a răspuns (pentru ReBeKuTzA):

Nu este vorba despre o fata anume. Am spus la general. Si crede-ma ca stiu sa agat o fata happy. Oricum multumesc de sugestii.

| Octa112 a răspuns:

Simti ca ai face orc pentru ea
Si ca ai renunta la tot pentru ea