Eu te'n teleg perfect cand zici cuvantul "iubesc" trebuie sa il simti si bineinteles cu cuvantul "iubesc" vin si multe responsabilitati sincer imi pare rau ca am iubit o persoana care nu merita asta , parerea mea sincera nu iubii niciodata o sa suferi, mult stres, multa bataie de cap, stai asa cum esti ca e bine. bafta, apropo cati ani ai?
Ai grija ce-ti doresti... - si cand te vei indragosti, iti vor zbura fluturii si-n minte, si-n stomac - dar si-atunci [te] vom intelege
Ma si eu sincer iti zic ca mai bine e sa nu le iubesti, dupa ce te desparti de ele vei suferi si crede-ma ca i naspa, mai bine nu te indragosti chiar daca i fainsa fi da hoh numa in caz ca nu te vei desparti de ea dar sunt cazuri foarte rare.
Uite eu sunt fata si stiu ce inseamna asta si eu iubesc, daca tu chiar o iubesti incearca sa despoperi cine e prietena ei cea mai buna.Incarca s-o comvingi sa puna niste vorbe bune pentru tine, ceva de genu:uite baiatu ala e dragut cred ca te place! etc.Dar incearca sa te uite mereu cand e in preajma ta la ea poate te place! Daca vrei da vorbim uite id meu rebecagusa.Suces su tipa aceea!