| LiveWhileWereYoung a întrebat:

Cum e sa iubesti? (presupun ca o sa spuneti ca daca am so simt am sa vad, dar...) Sau cel putiin ce e iubirea? Funda la cel mai bun si mai sincer raspuns! (va rog fara badjocoriri)

Răspuns Câştigător
| CristiB93 a răspuns:

O sa aflii si tu curand,dar ai grija ca asta te poate impinge spre suferinta mare sad,daca iubesti o persoana si ea te paraseste, este o crunta suferinta,iar daca vrei sa stii cum este, iti voi spune ca atunci cand iubesti simti ca se misca ceva prin tine, o dorinta, un sentiment atunci cand stai langa persoana pe care o iubesti si simti ca nu ai mai vrea niciodata sa plece de langa tine te simti bine cu ea si esti cea mai fericita in momentele cand este cu tine, nu iti mai trebuie altceva decat sa stai cu respectiva persoana, sa o privesti, sa o asculti, e o stare de fericire, de sperante si vise pe care ti le faci in momentul cand esti cu ea, daca vrei sa ti-o descriu intr-un cuvant, iubirea inseamna fericire happy.

8 răspunsuri:
| Izma a răspuns:

Iubirea este cea mai frumoasa parte din viata unui om. Este cel mai frumos sentiment... cand stii ca cineva asteapta sa te vada cu disperare si sa te stranga in brate si sa iti spuna cat de mult te iubeste sau lucrurile marunte facute de persoana iubita.

| OOOLEOOO a răspuns:

Iubirea e totul.

Altii traiesc pentru lucruri materiale, Noi....traim pentru bucuria si iubirea altora.

| Liviucu a răspuns:

Iubirea este acel ceva ce nu se poate explica. Cand iubesti din toata fiinta ta si din tot trupul tau o persoana si acea persoana simti ca si ea te iubeste MAXIM, esti cel mai fericit. Nu mai conteaza nici aerul ce-l respiri, nu mai conteaza nici ca televizorul nu mai vede atat de clar ca inainte, nu mai conteaza nici ca este praf pe mobila sau ca ciocolata Africana a devenit de o vreme mai buna ca nicioadata. Conteaza ca iubesti si esti iubit! Si eu unul sunt dependent de asta, de o vreme.
Si-atunci ce-ar trebui sa-ti mai spun? Decat sa gasesti baiatul potrivit si sa-ti lasi fluturasii sa-ti zboare pana ajung in inimioara lui... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragosteaeste cel mai nobil sentiment trait de oameni. Prindragoste inveti sa iubesti, sa respecti si sa traiesti. Dragosteaconsta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia side a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.Este poate singurulsentiment pe care il poti descrie in 1000 de cuvinte sau nu il potidescrie deloc. Dragosteaeste tot ce avem, este singura modalitate in care neputem ajuta unul pe celalalt. Dragosteanu este un simplu joc, pentru ca a iubi o ora esteanimalic, a iubi o zi este ceva omenesc, a iubi o viata este cevaingeresc, dar a iubi o viata intreaga pe o singura fiinta este divin.Pentru a descoperidragosteaai nevoie de persoana potrivitapentru acest lucru.In caz contrar esti expus la pericolul de a nuintelege dragostea, si poate chiar de a renunta la ea. Fericirea, iubirea sidragostea…toate acestea inseamna averedar totodata si durere. Iubirea poate fi frumoasa dar si furtunoasa.Si aici se dovedeste importanta persoanei iubite potrivite.

Dragosteaeste impartita in mai multe tipuri : cea pentru tara, religie, cultura, familie insa cea mai frumoasa si importanta estecea pentru fiinta cu care ai ales sa iti petreci restul zilele.Sentimentul dedragostenu poate fi exprimat daca pe langa elnu exista intelegere, devotement, incredere si respect reciproc.Cand stii sa iubesti trebuie sa stii si sa ierti. Pentru ademonstra acest aspect prezentam "Definitia iertarii : Parfumulunei flori lasat pe pantoful care a calcat-o."

In acest aspectsperanta e un lucru bun, poate cel mai bun, iar lucrurile bune nu morniciodata.Pun capat acestui eseu cu prezentarea a doua citatereferitoare ladragostecare apartin unor mari artisti :W.Shakespeare : "Dragosteaeste oarba si iubitii nu pot sa vadamicile nebunii pe care le fac"Rouche Foucould : "Dragosteae ca o stafie. Multi vorbescdespre ea dar putini o vad intr-adevar"
sper ca ti-am fost de ajutor

| TheBlackAng3l a răspuns:

Daca ar exista o definitie exacta deja ai stii si tu ce este iubirea,dar iubirea nu se explica, nu se manifesta la fel, fiecare iubeste in modul sau, fiecare explica iubirea dupa felul cum simte el pentru o persoana iubita, pentru cea mai minunata si formidabila persoana care a intalnit-o si ar face orice pentru aceea persoana big grin

| valid a răspuns:

Te rog sa citesti in Biblie in :1 Corinteni 13 si vei vedea ce e adevarata iubire, ea este plina de indurare nu se bucura de rau ea se jertfeste plina de bunatate ea nu moare niciodata

| pisspissu a răspuns:

Iubirea e un sentiment placut care te face sa simti ca ai fluturi in stomac, te face vesel si placut in unele cazuri, iti insinineaza fata, te face sa te gandesti la el mereu sau in vise cateodata.Sa iubesti nu e ceva cu care sa te joci sau sa-ti razi de alti ca si tu il/o iubesti iubirea vine de la sine, dar cateodata te inseala si te face sa crezi ca esti indragostita de aceea persoana si eu cred despre iubire ca e cel mai frumos lucru care se poate intampla in viatahappy. Asa ca sper ca raspunsul meu te-a ajutat.

| violove335 a răspuns:

Pai ce este iubire? iubirea este cel mai frumos lucru pe care il simti in vita.