| Anonimunbtcictcub a întrebat:

Cum e sa te dezvirginezi ca băiat?

18 răspunsuri:
| DeathIncarnate a răspuns:

Mirific,cerul in sine se deschide pentru tine sa’ti multumeasca ca ai scapat de povara virginitatii.

| RAY a răspuns:

Fiecare simte in mod diferit plus ca conteaza mult daca iubesti fata aia

| Frank51 a răspuns:

Minunat.

| Sofer a răspuns:

E foarte mișto. O sa fii văzut cool de ceilalți băieți din gașca ta de prieteni.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Tu ai gresit site-ul prietene poti sa il intrebi pe individul care prezinta emisinuea "Asta-i Romania" o sa iti explice el mai bine cum sta treaba.

| QElenaBoghiu a răspuns:

Pai o sa ai o dure mica în zona intimă din cauza ruperi aței.
Durerea durează maxim 5 10 minute.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Frenul penian denumit in termeni populari, ''ata, ''frau'' sau ''capastru'' de regula in cazul a 9 din 10 barbati ramane INTACT (poate putin intins/alungit) intreaga viata si mor cu ea INTREAGA. Dezvirginarea baietilor in minim 95% din cazuri, trece neobservata fiindca in cazul lor cu foarte rare exceptii, practic NU se intampla absolut nicio modificare sau sa apara si sa existe efecte dureroase, vizibile ori palpabile. Multa sanatate!

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Bună.
Eu am întâlnit pe pielea mea.
Nu poți sa zici ca nu o sa aiba dureri...

In cazul a minim 95 de baieti din 100 GARANTAT nu apare nici cea mai mica durere in cazul in care penisul lor este clinic SANATOS. In mod absolut sigur, o anumita senzatie de disconfort sau durere poate sa apara numai/doar in cazul in care penisul sufera de o posibila afectiune cum ar fi : fimoza, frenulum breve, boala Peyronie, etc.

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Aha. Mersi! rolling on the floor
Clar trebuie sa ma duc sa îmi fac analizele big grin

Se pare ca cei care administreaza site-ul NU reusesc sa INTELEAGA ca raspunsul anterior a fost sters si partial REFORMULAT thinking
GRESIT. Niciuna dintre posibilele afectiuni/boli pe care le poate avea penisul, NU reprezinta sau NU au legatura cu bolile/infectiile (BTS-uri) transmisibile prin sex. Asa ca... ai scapat. Cel putin pana deocamdata. rolling on the floor

| RAY a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Tu esti baiat?

| DanyDav a răspuns:

Prpbabil trebuie sa o iei in fundulet sa zici ca te-ai dezvirginat, lol
La prima laba se considera ca nu mai este virgin, chestia cu ata rupta este un mit pentru copii!

| Anonim5647 a răspuns:

Nu e ceva wow, nu te doare

| Moiaer a răspuns:

Pur si simplu la baieti atunci cand penisul e introdus in vagin se numeste dezvirginare

| DoctorGherman a răspuns:

O mică durere, durează intre5-10min!

| perversu95 a răspuns:

Nu stiu

Întrebări similare