Sincer iti pot spune ca este si nu este cum te astepti la inceput o sa ti se para cam naspa. gen nu o sa iti placa dar in acelasi timp. vei simti o placere intensa concentrata la maxim in tot corpul... inima iti va incepe sa bata puternic... vei incepe sa tremuri. si vei fi ceva de genul " wow daca stiam cum e. faceam asta acum mult timp " cat despre " ata" ca se rupe si curge sange. ma indoiesc mai ales daca folosesti si prezervative. eu mi-am inceput viata sexuala acum 2 ani si nu mi s-a rupt nimic. si nu e nici o durere. asa ca dai bataie
Parerea mea este ca in cazul baietilor este mai Ok sa-ti pierzi virginitatea la o varsta mai frageda.Da oarecum un aer de baiat cu experienta si sigur pe el.Desi nici cei virgini nu pot fi considerati uncool. Unele fete prefera baietii virgini deoarece au mai multa incredere in ei ca nu vor doar sex.Dar altele ii prefera pe cei mai cu experienta care stiu sa fie tandri si oarecum "buni la pat". Depinde de preferinte aici.Totusi, daca ai prea multe femei "in pat" esti considerat curvar...in ziua de azi nici cum nu`i bine Totusi, pentru baieti, termenul de a nu mai fi virgin aduce cu el notiunea de "tip marfa" depinde de fetele care cred asta (in ziua de azi, sunt tot mai multe) si este destul de ok sa nu fii virgin, dar fara dependenta.Ce`i mult strica
Cum sa fie, ca in cazul orcarui barbat nu o sa faci mare performanta pentru ca nu te-ai nascut invatat, dar pe parcurs inveti. In rest e placut ca pana la urma faci sex. Si mai bine ar fi sa gasesti o fata experimentata ca daca e tot una virgina iese nasol adica nasol in sensul ca nu o sa va placa la nici unul. Dar daca o sa organizezi bine o sa fie placut si asa. Oricum succes in Phootai si numai bine!
Alecsaandrra întreabă:
PlasticMoon întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: