Prostituția e practicată în toate categoriile sociale. Numai că poți avea acces numai la nivelul/nivelele... la care poți avea acces.
Ipocrite sau nu, cine mai vorbește 2 pagini cu 2 tipe deodată? Eu zic că e 1-0 pentru tine.
Ai facultate? stateai la camin?
Hm? Te-a afectat atat de mult refuzul "ingerasului"tau incat acum ma confunzi cu altcineva?
Eu am refuzato nu ea pe mine, nu te confund cu nimeni zoeyyy
"Eu am refuzat-o"Buna glumaTu nu ai refuza o femeie in nicio situatie.
Daca tot nu ma confunzi, nu prea are sens prima ta întrebare.
Sa spunem ca ai dreptate )))))))))))) intrebarea e cat ai fost la facultate ai auzit de astfel de cazuri?
Nu,pentru ca nu am fost.
Pacat,nu pot afla de la tine, dar sigur sunt ca am cercetat mai mult, chiar asa disperat crezi ca sunt incat sa accept orice fata?
Ai avut ocazia sa ma refuzi? )) Ray, nu mai visa si deschide ochii, dragule!
Eh,presupun ca ai si tu anumite standarde.
Nu am nici un standard, nu caut nimic
E si tu acum, apoi am recunoscut ca are dreptate, tu mai refuzat mereu
Pai si atunci de ce mananci ce nu trebuie sa mananci? Vezi ca sunt buna pana ma fac rea
Mda.Absolut nimic. Daca tot minti, fa-o mai credibil.
Vorbesc serios, ca vorbesc cu fetele nu inseamna ca caut o relatie
Nu.Doamne fereste sa insemne asa ceva.Si spui ca eu sunt cea complicata))
Wow devi rea, glumeam fata, nu te am refuzat fii calma ca nici nu aveam de ce din moment ce nu oferi nimic
Voi sunteti complicate nu tu personal, e foarte complicat sa vorbesti ca te afli pe punctul de a detona o bomba
E o prostie.E complicat daca n-ai incredere in tine si te straduiesti prea mult sa faci o impresie buna.
Nu joc teatru,faza e ca voi intelegeti diferit,e dovedit stiintific asta, femeile au un creier diferit, astfel ca daca spun ceva voi intelegeti altceva, cuvintele semifica altceva, asta vreau sa afirm
Saptamana asta am fost in complex si mi-a venit in mintea mea bonava si pacatoasa intrebarea asta, nu-mi permit asa ceva, de vrut multe as vrea
Pai ele sunt destul de ieftine, alege una din anul 1 ca alea n-au experienta cu treburile astea si iesi ieftin.
Nu am banii de dat ca dragnea e o curva mai mare imi ia 40% din banii, cu ce mai raman manc, beau, imi platesc chiria, pensia alimentara pentru cei 20 de copii facuti la betie
Zgârcit mai ești! Nu dai pentru altul, pentru plăcerile tale dai. Maine poimâine vine sfârșitul și nu mai apuci.
Ai dreptate mandra, https://www.youtube.com/watch?v=WpEE-tuCB-M
Ti-am mai zis ca iti lipseste bunul simt? Daca nu, ti-o zic acum
Stiam asta, de asta ma placi
Nu, nu-mi plac badaranii.
Treaba ta nu sti ce pierzi
Nesimtire? ) O gasesc la tot pasul, Ray. Nu pierd nimic!
Poate compensez noaptea cu altceva
Ma indoiesc!
Trist,asta e, nu vom fi impreuna in viata asta
Ma bucur!
Https://www.forbes.com/billionaires/list/
mult noroc la nr1
Acum vad ras meu chiar a fost nesimtire, scuze, nu sunt genu sa fac asa ceva pe TPU
ColdHeart întreabă: