Prostituția e practicată în toate categoriile sociale. Numai că poți avea acces numai la nivelul/nivelele... la care poți avea acces.
Pacat,nu pot afla de la tine, dar sigur sunt ca am cercetat mai mult, chiar asa disperat crezi ca sunt incat sa accept orice fata?
Acum vad ras meu chiar a fost nesimtire, scuze, nu sunt genu sa fac asa ceva pe TPU
Ai avut ocazia sa ma refuzi? )) Ray, nu mai visa si deschide ochii, dragule!
E si tu acum, apoi am recunoscut ca are dreptate, tu mai refuzat mereu
Pai si atunci de ce mananci ce nu trebuie sa mananci? Vezi ca sunt buna pana ma fac rea
Vorbesc serios, ca vorbesc cu fetele nu inseamna ca caut o relatie
Nu.Doamne fereste sa insemne asa ceva.Si spui ca eu sunt cea complicata))
Wow devi rea, glumeam fata, nu te am refuzat fii calma ca nici nu aveam de ce din moment ce nu oferi nimic
Voi sunteti complicate nu tu personal, e foarte complicat sa vorbesti ca te afli pe punctul de a detona o bomba
E o prostie.E complicat daca n-ai incredere in tine si te straduiesti prea mult sa faci o impresie buna.
Nu joc teatru,faza e ca voi intelegeti diferit,e dovedit stiintific asta, femeile au un creier diferit, astfel ca daca spun ceva voi intelegeti altceva, cuvintele semifica altceva, asta vreau sa afirm
Ipocrite sau nu, cine mai vorbește 2 pagini cu 2 tipe deodată? Eu zic că e 1-0 pentru tine.
ColdHeart întreabă: